2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 82 پست

اوه بله قطعا بهترین انتخابو کردی

پسری که ۳۰ تومن خرج کنه دیت اول که عقل معاش نداره پیف پیف بو میده اخه برج میلادم شد جا؟

تازه خودش و خانوادش هم میخواستنت هنوزم داره التماس میکنه مرتیکه چندشش

پسر باید رکابی بپوشه با شلوار کردی دیت اول فلافلی دیتای بعدی ام پیک نیک توی پارک، خودت غذا درست کنی ببری اونم قلیون بکشه محل سگم بهت نذاره گهگاهی هم باد معده در کنه(نتیجه ی فلافل دیت اول)😌

بخدا تیمارستانه اینجا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای تو چقدر طول کشید این تاپیکت بیاد من دوتا تاپیک تا حالا زدم هنوز منتشر نشدن😮💨😮💨

احتمالا منتشر شده نتونستی پیداش کنی، برو تو همون دسته ای ک تاپیک زدی بگرد، راحت تر پیدا میکنی

البته اگه مث من تازه واردی و هنوز خوب بلد نیستی😅چون خودم بلد نبودم گشتم تا پیدا کردم فهمیدم منتشر شده

به نظرمن شما دومی رو دوست دارید ولی چون میدونید از نظر دیگران شاید مورد تایید نباشه دودل هستید و احتمال میدید بخاطر رد کردن مورد اول سرزنش خواهید شد، وهیچ کس به اندازه خودتون نمیدونه اون حسی که به مورد دوم دارید چقدر قشنگه

حالت خوبه؟😂زبون باز چیه اخه چه انتخابیه کردی خدایی شیطون هستی و اون اولی اروم مشکلش چیه؟یه جا اون ک ...

خیلی سر به زیره واروم

تو چت زبون داشت

حضوری رفتیم اصلا حرف نمیزد

میگه خب باهات راحت نیستم هنوز

راست میگه یعنی؟

ب زور نگامم میکرد