2777
2789
عنوان

بهم زدن عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا سر سفره عقد وقت داری به هم بزنی بحث یه سال دو سال نیست شاید بخوای کل جوانی و عمرت پنجاه شصت سال آ ...

همش بهش میگم بیا بهم بزنیم میگم دوسم داری هنوز؟میگه تو داری که من داشته باشم این یعنی نداره ...ولی جرئت تموم کردنم نداره ..من میترسم مامانم همش میگه بقیه رو خبردار کردیم چرا دارین اینجوری میکنین دوسال کم نبوده

ببین سعی کن اگه بحثاتون جوریه که میتونی کوتاه بیای و با محبت حتی شده حلش کنی درستش کن مگر اینکه هیچج ...

من خسته شدم دیگه دوست داشتنی مونده که بخام محبت کنم؟بخدا اینقد بی توجهی کرده الان حسی ندارم فقط پابه پاش بحث میکنم...

فعلا عقد و بندازید عقب ببینید میتونید مشکلات پایه رابطه ای که هنوز جدی شروع نشده رو حل کنید که ی وقت خدایی نکرده بیخودی عمرتونو تلف نکنین اگر نتونستین بهم بزنین هیچ ایرادی هم نداره آدمیزاد حق انتخاب داره اگه هم دیدید واقعا همو میخواید کنار میاد بعد از حدود چند ماه برید ادامه بدید

تاپیکاتو خوندم با توجه ب اینکه این اقا توجه نمیکنه دیگ مثل قبل بهت و الانم میگه به درد هم نمیخوریم... ولش کن بره پی زندگیش...

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

برید مشاور دیگه

مشاورم رفتیم ۶ جلسه شاید شد هی گفت برین فلان موضوع صحبت کنین بیاین تاثیر گذار نبود راستش ...باید یکی به خاطر دوست داشتنش کوتاه بیاد که فک میکنم دیگه علاقه ای نمونده

تاپیکاتو خوندم با توجه ب اینکه این اقا توجه نمیکنه دیگ مثل قبل بهت و الانم میگه به درد هم نمیخوریم.. ...

ولم نمیکنه مشکل همینه اون وسطا خیلی قهر کردم که برم بلاکش کردم ولی باز اومدگفت من نمیتونم به غیر تو با کسی دیگه زندگی کنم ...چندروز پیش تولدم بود اصلا یادش نبود🙂

ولم نمیکنه مشکل همینه اون وسطا خیلی قهر کردم که برم بلاکش کردم ولی باز اومدگفت من نمیتونم به غیر تو ...

بشین رو درو باهاش حرف بزن بگو یا اخلاقتو درست میکنی یا همین الان تمومش میکنم بگو یه فرصت دیگ بهت میدم اگ تونستی درستش کنی ک هیچی اگه نه کوچیک ترین مسخره بازیی ازت ببینم هرچقدم بیای بگی نرو باز میرم .زندگیتو ک از سر راه نیاوردی یه ادم بیاد باااش بازی کنه ن درس رفتار میکنه نه میزاره بری؟ مسخرت کرده یارو

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

بشین رو درو باهاش حرف بزن بگو یا اخلاقتو درست میکنی یا همین الان تمومش میکنم بگو یه فرصت دیگ بهت مید ...

میگه مشکل از تویه ...تو میری رو اعصاب من با اینکه من فقط نیازامو ازش میخام یه زنگ بود یه تماس یه ابراز علاقه...مرسی گلی با صحیت دیگه حل نمیشه اینقد براش نوشتم و جوابمو نداده ...فقط دعا کن خدا یه انرژی بده بتونم تمومش کنم جرئتشو حداقل

میگه مشکل از تویه ...تو میری رو اعصاب من با اینکه من فقط نیازامو ازش میخام یه زنگ بود یه تماس یه ابر ...

عزیزم دوره اشنایی طولانی خسته کننده میشه

وقنی تا زیر یه سقف نری هیچ وقت به شناخت کامل نمیرسی پس دوسال الکی رفت و آمد گردید که چی؟

هی زنگ بزنه تماس بگیره پیام بده که چی بشه؟

بعد از دوسال آشنایی چرا باید جذابیت قبل رو براش داشته باشی وقتی ابزاری توی دستت نداری

خودتم داری میگی وقتی با مشاور حرف زدید شما بودی که قانع نشدی البته من مشکل اصلی رو نمیدونم که چی بوده که در موردش قانع نمیشدی

نمیشه که همش بحث درباره این باشه که آقا چرا به من توجه نمیکنی

همین خودش باعث سردی میشه

وقتی خانواده هاتون در جریان بودن یعنی رابطه شما چارچوب داشته

نمیگم چارچوب بده ولی خب بعد یه مدت خسته کننده میشه

چی بگه مثلا هی حالتو بپرسه؟؟؟

شما که عاشق معشوق نبودید

من خسته شدم دیگه دوست داشتنی مونده که بخام محبت کنم؟بخدا اینقد بی توجهی کرده الان حسی ندارم فقط پابه ...

برای زندگی خودتم شده نکن اینکارو. حیفه. اگه میبینی دیگه اخرشه و واقعا نمیشه بهم بزن چون یک عمر زندگیه. حتی اگه یه روزنه ای هست درستش کن سیاست به خرج بده