2821
2789

یه سرگرمی جدید یه موضوع تازه یا رفت و امد با کسایی که فامیلن خیلیم خوبن اما بی دلیل خیلی وقته بهشون سر نزدین میتونه کمک کننده باشه واینکه مخالفتتو جار نزن چون دقیقا همه مردا بچه نو بگی نه بدتر میشه

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همش ظاهره واسه من كه اينطوره الان نشون ميده كاري بهشون نداره ولي هرذفعه بعد يه مدتي تو گوشيش مي بينم ...

منم همين و ميگم ظاهرا 

خدا به دادمون برسه من مشاوره هم رفتم اما همسرم از ترس اينكه محكوم شه و مقصر شناخته بشه نمومد باهام 

یه سرگرمی جدید یه موضوع تازه یا رفت و امد با کسایی که فامیلن خیلیم خوبن اما بی دلیل خیلی وقته بهشون ...

بخدا همه روش ها رو امتخان ميكنم چندتا دوست جديد و مناسب پيدا كرديم انقدر سرد باهاشون رفتار ميكرد كه اصلا رابطه جوش نميخورد اخرشم تموم شد الان بهش ميگم چرا دوست جديد جايگزين نميكني ميگه من سختمه من با اونا راحتترم

منم همين و ميگم ظاهرا  خدا به دادمون برسه من مشاوره هم رفتم اما همسرم از ترس اينكه محكوم شه و ...

اتفاقا منم گفتم بيا بريم مشاوره من به مشاوره ميگم من زن بددلي نيستم با داشتن رفيق متاهل و مناسب واسه خودمو شوهرمم مشكلي ندارم فقظ از اينا خوشم نمياد چون نابابن ببينيم اونوقت مشاوره منو محكوم ميكنه يا نه

اتفاقا منم گفتم بيا بريم مشاوره من به مشاوره ميگم من زن بددلي نيستم با داشتن رفيق متاهل و مناسب واسه ...

نه بابا اگر درست حسابي باشه نه 

من دفعه اول رفتم پيش يك خانوم اي از اين مشاوره هاي ديني بود به نظرم .

گفت اگر دنبال هاي زن هاي خراب ميرفت بهتر بود ؟؟؟؟؟😒😒😒😒

اما بعد پيش يك مشاور رفتم دكترا داشت هزينه اش خيلييي بود (بعدا همسرم به همين خاطر باهام دعوا كرد و جلسه نرفت) 

گفت مشاور قبليي غلط كرده اين و گفته 

شوهرت حق نداره كاري كنه كه تو ناراحت بشي 

حتي گفت تو فرانسه زن ميتوانه به خاطر اينكه شوهرش برخورد صميمانه داشته با كسي درخواست طلاق بده چه برسه كه بخواد بره بيرون

(من شوهرم با دوستاش كه يك دختر و ٣،٢پسر بودن ميرفت بيرون منم نميبرد 😡😡😡)

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز