2777
2789
عنوان

دلم ميخواد يه هدف داشته باشم ولي نميدونم چه هدفي😖

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 48 پست
من بچم ۳ ماهشه ولی تصمیم گرفتم امسالو بخونم و تمام تلاشمو بکنم کنکور ۹۸ حتما پزشکی تهران قبول شم☺

چن سالته عزیزم؟؟؟

انشاالله ک سال دیگه با رتبه خوب پزشکی تهران قبول شی

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالته عزیزم؟؟؟ انشاالله ک سال دیگه با رتبه خوب پزشکی تهران قبول شی

25 سالمه گلم مرسی عزیزم از دعات

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
پیش خانواده ات هستی؟ تو تایپیک انا باهات اشنا شدم، یعنی دزفولی هستی و دزفول زندگی میکنی؟! 

ن عزیزم متاهلم

میشناسمت باران جان

بله دزفولم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
دقيقا منم مثل تو هستم😂تنها هدفم و انگيزم تو زندگي اينه كه بعدظهر شه برم يكم بيرون از خونه ،يني يه ر ...

من اگه جای شما بودم و وقت داشتم کلاس حفظ کل قرآن میرفتم. برخلاف اینکه ماها تصور میکنیم که کلاس قرآن کسل کننده و بی معنیه من میتونم بهتونم با اطمینان بگم که وقتی برید دیگه نمیتونید ول کنید. انقققد که حفظ قرآن کیف میده من خودم چندسال میرفتم از وقتی بچه دار شدم نتونستم. فقط دوست دارم زودتر بزرگتر بشن و دوباره شروع کنم. خییلی خوش میگذشت واقعا در کنار دخترای جوون و هم سن و سال خودم آدم با محیط و کار سالم و ثواب بسییییار و آینده خوب. دیگه چی آدم میخواد بهتر ازین. 

درس زندگیو دارن یاد میدن بهمون

هدفم درست زندگی کردنه درست تربیت کردن دخترامه آرزومم مرگه خانوادگیه خودمو دخترامو شوهرم همزمانه ! خس ...

وااای نگو عزیزم...دلم گرفت

انشالله مشکلاتتون حل بشه.قوی باش مامان مهربون

منظورم اینه که خانواده خودت و همسرت تو دزفول زندگی میکنن؟ 

اره

همه فامیلو اجدادم دزفولن

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
من اگه جای شما بودم و وقت داشتم کلاس حفظ کل قرآن میرفتم. برخلاف اینکه ماها تصور میکنیم که کلاس قرآن ...

من اینقدر وقتم ازاده ک نگووووو

ولی اصلا حوصلم نمیکشه

خیلی بده

من اینقدر وقتم ازاده ک نگووووو ولی اصلا حوصلم نمیکشه خیلی بده

من دوست دارم برم هر كلاسي كه باشه ولي دلم ميخواد يكي باهام باشه واسه رفت و آمدم دوست ندارم تنها باشم به سه تا از عروساي همسايمون گفتم بيا بريم يه جايي سرگرم شيم همه انگار افسردن سال تا سال جايي نميرن،بهونه هاي مختلف ميارن،اگه كسي باشه هركلاسي باشه ميرم،دوستامم همه زياد باهم فاصله داريم اگه بخوايم بريم

لطفاواسه سلامتي ني ني تودلم يه⬅️صلوات➡️ بفرستيد😘