2777
2789

ی تونیک و ی شال نو بردم مغازه خانم همسایه برام بفروشه و همونجا گفتم اگه خودت برداری تونیک 800و شال 300ولی بفروشی هر کدام صد هزار بیشتر،گفت تونیک و خودم بر میدارم

بعد ک برگشتم خونه رفتیم بازار تونیک و قیمت کردم 1500بود

زنگ زدم خانمها گفتم تونیک و کمتر از 1200نمیدم گفت فروختم ب یکی پولشم داده و رفته(دروغ میگه)

منم گفتم باشه

بعد یک ماه رفتم مغازه ش دیدم شالم نمونده پرسیدم گفت فروختم گفتم چند گفت 300گفتم من گفتم 400ک گفت 300گفتی گفتم برای خودت ک نقد همون لحظه بر میداشتی گفتم 300

خلاصه همون 300و داد

جای من بودید چ کار میکردین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول میرفتی قیمت میگرفتی تو بازار بعد میدادی به همسایه میفروختی .منم باشم بدونم بازار قیمتش بیشتره .وقتی طرف داره یا قیمت کمتر میفروشد سریع میزنم تو گوشش و میخرم جنسو ..اللنم کاری نباید انجام بدی .جنسیت فروخته شده رفته .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

قبلش قیمت میگرفتی حالا هم دیگه تموم شده رفته بیخیال

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

شما خودت قیمت دادی و گفتی اگر خودت برداری ۸۰۰ ، ایشونم گقته من خودم ۸۰۰ برمیدارم ، رفتی قیمت گرفتی بعد گفتی کمتر از ۱۲۰۰ نمیدم درصورتی که شما خودت قیمت دادی توافق کردی و تموم شده اینکه چون توی بازار قیمتش فلانقدر بوده یکساعت بعد نظرت رو عوض کردی با اینکه میدونستی خودش گفته خودم ۸۰۰ برمیدارم اشتباه از شما بوده نه ایشون ، در مورد شال هم تجربه شد که دیگه این مغازه نبری جنست رو اگر هم بردی قبلش تاکید کن ، اون ۱۰۰ هم فکر کن صدقه دادی رفته

ب روش نیارم یعنی!؟

نه بابا بیخیال اگر هم حس میکنی دروغ میگه نهایت دفعه دیگه بهش اعتماد نمیکنی و کاری ازش نمیخوای که انجام بده

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️ خیلی فرق بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

ب روش نیارم یعنی!؟

نه بابا بیخیال اگر هم حس میکنی دروغ میگه نهایت دفعه دیگه بهش اعتماد نمیکنی و کاری ازش نمیخوای که انجام بده