2777
2789

ی تونیک و ی شال نو بردم مغازه خانم همسایه برام بفروشه و همونجا گفتم اگه خودت برداری تونیک 800و شال 300ولی بفروشی هر کدام صد هزار بیشتر،گفت تونیک و خودم بر میدارم

بعد ک برگشتم خونه رفتیم بازار تونیک و قیمت کردم 1500بود

زنگ زدم خانمها گفتم تونیک و کمتر از 1200نمیدم گفت فروختم ب یکی پولشم داده و رفته(دروغ میگه)

منم گفتم باشه

بعد یک ماه رفتم مغازه ش دیدم شالم نمونده پرسیدم گفت فروختم گفتم چند گفت 300گفتم من گفتم 400ک گفت 300گفتی گفتم برای خودت ک نقد همون لحظه بر میداشتی گفتم 300

خلاصه همون 300و داد

جای من بودید چ کار میکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول میرفتی قیمت میگرفتی تو بازار بعد میدادی به همسایه میفروختی .منم باشم بدونم بازار قیمتش بیشتره .وقتی طرف داره یا قیمت کمتر میفروشد سریع میزنم تو گوشش و میخرم جنسو ..اللنم کاری نباید انجام بدی .جنسیت فروخته شده رفته .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

قبلش قیمت میگرفتی حالا هم دیگه تموم شده رفته بیخیال

خیلی فرقه بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔 بلاخره باردار شدم باورم نمیشه خدایا شکرت نی نی من رو حفظ کن و کمکم کن سالم بدنیا بیاد 🥺

شما خودت قیمت دادی و گفتی اگر خودت برداری ۸۰۰ ، ایشونم گقته من خودم ۸۰۰ برمیدارم ، رفتی قیمت گرفتی بعد گفتی کمتر از ۱۲۰۰ نمیدم درصورتی که شما خودت قیمت دادی توافق کردی و تموم شده اینکه چون توی بازار قیمتش فلانقدر بوده یکساعت بعد نظرت رو عوض کردی با اینکه میدونستی خودش گفته خودم ۸۰۰ برمیدارم اشتباه از شما بوده نه ایشون ، در مورد شال هم تجربه شد که دیگه این مغازه نبری جنست رو اگر هم بردی قبلش تاکید کن ، اون ۱۰۰ هم فکر کن صدقه دادی رفته

ب روش نیارم یعنی!؟

نه بابا بیخیال اگر هم حس میکنی دروغ میگه نهایت دفعه دیگه بهش اعتماد نمیکنی و کاری ازش نمیخوای که انجام بده

خیلی فرقه بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔 بلاخره باردار شدم باورم نمیشه خدایا شکرت نی نی من رو حفظ کن و کمکم کن سالم بدنیا بیاد 🥺

ب روش نیارم یعنی!؟

نه بابا بیخیال اگر هم حس میکنی دروغ میگه نهایت دفعه دیگه بهش اعتماد نمیکنی و کاری ازش نمیخوای که انجام بده