2777
2789
عنوان

چکار کنم زیاد نرم تو فکر واسه هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2502 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شمام و ازین قضیه رنج میبرم همش حس میکنم یه اتفاق بد در راهه مثلا گوشیم که زنگ میخوره همش میگم نکنه میخوان خبر بدی بدن یا اینکه همش نگران خانوادمم این تفکرات باعث شدن از هیچی لذت نبرم مثلا مسافرت که بخواهیم بریم من همش نگرانم که نکنه تصادف کنیم ، من حتی با روانشناس هم صحبت کردم ولی تاثیر نداشت 

اعتقادی همچون گیوتین...همانقدر سنگین همانقدر سبک ...فرانتس کافکا
اره دعا میخونم یا با بچه هام سرگرم میشم ولی باز میان سراغم خیلی حس بدیه

عزیزم به اینده امیدوار باش و به این فکر کن که بچهای گلت کسی رو جز شما ندارن که براشون دلشوزی و مادری کنه....پس شما باید قوی باشی که اونها هم ازت انرژی بگیرن

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  
منم همش فکر مریضی به سرم میزنه تا یه جام درد میکنه به بدترین حالتش فکر میکنم ،این چند وقت تپش قلب دا ...

اره منم یه مدت بود قفسه سینه ام درد میکرد همش  از اون روز توهم سکته میرنم

الا بذکر الله تطمئن القلوب
من اینجوری ام ..  قرص میخورم بهترم .. دکتر طب سنتی بهم گفت سودات خیلی بالاس ازونه .. کلی هم دا ...

منم میدونم مزاحم سوداوی هستش ولی نمیدونم باید چیکار کنم

اعتقادی همچون گیوتین...همانقدر سنگین همانقدر سبک ...فرانتس کافکا
الهي بميرم دركت ميكنم خيلي سخته ،،حالامن يه وقتايي آروم وقرارندارم همش به بديهايي كه اينواون به منوخ ...

خدا نکنه دشمنتون.......انشالله کسی مریضی روحی نداشته باشه

منم میدونم مزاحم سوداوی هستش ولی نمیدونم باید چیکار کنم

من فرم پر کردم فرستادم ب این خانومه سیصد تومن دارو نوشت ..بعدم گفت چند دوره باید بخوری ..نمیدونم بخرم یا نه 😓

{{هوالشافی}}

درمانگر،مشاور و محقق طب اسلامی
درمان بیماریها به راحتی سرما خوردگی
✅درمان مشکلات پوستی
✅چاقی و لاغری
✅اصلاح مزاج
✅ریزش مو
✅کبدچرب
✅ناباروری
✅دیابت
✅غلظت خون و.....با داروها و روشهای درمانی (((طب اسلامی)))

۰۹۳۶۳۸۷۵۵۷۷》》》》》فخاری

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

عزیزم منم شدیدا اینجوری بودم خداروشکر الان یکی دوساله کامل خوبم یا اگه برگرده در حد ده درصد چند روز درماه اونم ن هرماه چندماه یبار همش هم خودم رو خودم کار کردم ک خوب شدم دارو و هنه رو بریز دور مشاوره و از همه مهمتر اراده خودت سخته ولی شدنیه هر فکری میاد سراغت مثلا اینکه میمیری بگو برام مهم نیست بمیرم اهمیت نده ز مدت از سرت درمیاد سخته میدونم برات مهمه ک بمیری ولی همه میمیرن اما هیچ انسان عادی همش ب مردن فکر نمیکنه پس تو هم ب فکرات حالا در هر مورد بگو برام مهم نیست و دیگه نشین موشکافیشون کن بازشون کن ک توش غرق میشی مثلا اگه من بمیرم فلان میشه بچم اینجوری شوهرم و اینا همون اول کاتش کن بگو بمیرم مهم نیست دیگه افکار بقیش رو ادامه نده ک عین باتلاق توش غرق بشی

عزیزم منم شدیدا اینجوری بودم خداروشکر الان یکی دوساله کامل خوبم یا اگه برگرده در حد ده درصد چند روز ...

خیلی ممنون گلم خیلی خوب بود. شما دارو میخوردی