2777
2789
عنوان

حقوق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 105 پست
بی بلا خانومی .  خب اینجور وقتا شما باید بشی انرژی مثبت زندگیش دیگه . مردا خیلی کلی نگرن و واس ...

الانه که زنگ زد اولش ناراحت بود اینقد جنگولک بازی دراوردم تا بالاخره حرف زد گفت راضی نیستم ب این کاری خدا از سرشون نگذره گفتن بیا قشم ماهی سه تومن بهت میدیم بعوشم دیگه خبرش نکردن الان دلش پیش اون کارخ اس 

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
منم این دوران و شرایطو داشتم..درکت میکنم..روزای خوش میرسه...بخدا توکل کن...وقتی اولین حقوقشو بگیره و ...

وای ینی میشه تصورشم حالمو خوب میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدنی میشه و بعضی از صاحبکارا چون رفتن نیرو با تجربه و آوردن نیروی جدید باعث هزینه زیاد میشه ممکنه قب ...

بهشون گفته دوسال 

الانه که زنگ زد اولش ناراحت بود اینقد جنگولک بازی دراوردم تا بالاخره حرف زد گفت راضی نیستم ب این کار ...

شما خودتون کجایید ؟

این‌کاری که میخوان برن نزدیکتونه ؟ 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
این دو سال شامل افزایش حقوق و بیمه هم میشه؟ 

بیمه که جدااز اون دوتومن گفته میدم ولی افزایش حقوقو نمیدونم

بیمه که جدااز اون دوتومن گفته میدم ولی افزایش حقوقو نمیدونم

بنظر من خوبه برای شروع ولی خوب اون چیزی که تو ذهن ما بعنوان ایده آل هست با اون چیزی تو ذهن شوهرتونه فرق داره، بنظرم یه صحبت صمیمانه میتونه نظراتتون بهم نزدیک کنه و یه تصمیم درست بگیرید

عزیزم من مشهدم1650000درامدمون500000پس اندازمیکنیم بچه ام دارم.قسط وکرایه نداریم.

چقد خوب حالا امروز نامزدم رفته قرارداد بنویسه بهش گفته یک و چهارصد بیمه هم بهت میدیم گفته اگه یه کار دیگه هم بکنی چهارصدم رو اون بهت میدم حق زن هم بهت میدم😣نمیدونم چه بکنیم صد میلیونم سفته خواسته

استارتر

با ماهی 2 تومن تقریبا راحت میشه زندگی رو چرخوند.

واسه دونفر ماهی 300،400 تومنم واسه خونه و خرج مخارج خوبه.

مابقی هرچی موند پس انداز کنید.

اگر درست خرج کردن رو بلد نباشی ماهی ده تومنم داشته باشی بازم کمه.

باید برنامه ریزی کنی.

استارتر با ماهی 2 تومن تقریبا راحت میشه زندگی رو چرخوند. واسه دونفر ماهی 300،400 تومنم واسه خونه و ...

جدی میگید؟ خداکنه