2777
2789
عنوان

حقوق همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 105 پست
شغلش چیه ؟  چقد درامد ماهانه دارین رو هم رفته ؟

الان که صفر فردا قراره بره سرکار راننده اس بهش گفتن ماهی دوتومن خودمم فعلا دانشجو

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
عزیزم ما تو شهرستان داریم با ماهی 1 تومن زندگی میکنیم ! تازه 800 هم میدیم برا اجاره و قسط.  هی ...

وای راس میگی؟ چه مدیریتی تبریک میگم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم ما تو شهرستان داریم با ماهی 1 تومن زندگی میکنیم ! تازه 800 هم میدیم برا اجاره و قسط.  هی ...

چطوری مدیریت میکنی ؟ 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
وای راس میگی؟ چه مدیریتی تبریک میگم

البته شوهرم خیلی داره تلاش میکنه درآمدش بره بالاتر که حداقل برنامه بریزیم برا خونه دار شدن با وامی چیزی . خدا بزرگه .

تازه شهرستانم نیستیم. مرکز استانیم. و یه شهری که نسبتا پرخرج و گرونه ! 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم

گلم‌ما تو تهران داریم با یه تومن سر میکنیم . اونم با اجاره خونه و همه ی خرج و مخارج و دوتا بچه بزرگ 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

آخه بستگی داره چه شهرستانی و تو چه منطقه ای باشی اگه اهل تفریح و بریز بپاش نباشی با ماهی یک ملیون میشه از پس خرج هونه براومد دیگه اجاره و اینا به منطقه و اندازه خونه و اینا بستگی داره

الان که صفر فردا قراره بره سرکار راننده اس بهش گفتن ماهی دوتومن خودمم فعلا دانشجو

2 تمن خوبه میشه سر کرد 

تو تهران سخته ولی میگی شهرستان قابل تحمل تره من میشناسم کسایی ک با 1 و نیم زندگی خوبی دارن پس اندازم میکنن 

You hate your life ... While some people dream of having your life 😍😍😍
همش به مديريت مربوط ميشه من دوستم ماهي يك و خورده اي حقوق شوهرشه تازه مستاجره كلي ريز ريز هم پس ان ...

شوهرم شغل عالی میخاد امشب تا همین الان رو مخش کار کردم همین کارو بچسبه دعا کنید برام😑

ته دلت خالی نشه

هر کی زندگی خودشو داره و بلخره ی راهی پیدا میکنه واسه گزران زندگی

بستگی داره چ جوری خرج کنین اگه اهل اسراف نباشین ماهی چهار صد پونصد واسه دونفر خوبه واسه مخارج 

دیگه میمونه قسطا و اجاره ک‌مقدارش مشخصه دیگه

فقط ی چیزی خاهرانه بهت بگم

هیچ وقت ب خاطر شرایط مالی از حق خودت نگزر مقلا نگو فلان چیزو نمیخرم یا نمیپوشم ک شوهرم تو فشار نباسه

مردا همیشه ی راهی پیدا میکنن تو ب فکر جیبش نباش 

هر چی خانم توقعش پاینتر بیاد مردم تلاشش کمتر میشه

آخه بستگی داره چه شهرستانی و تو چه منطقه ای باشی اگه اهل تفریح و بریز بپاش نباشی با ماهی یک ملیون می ...

عزیزم من یکی از شهرستانهای استان فارسم اینجا با پونزده تومن پول پیش میتونی خونه دو خواب رهن خالی بگیری