2777
2789
عنوان

همون تازه وارد ... کمکم کنید

276 بازدید | 23 پست

من سه ساله با کسی هستم که غریبه نیست پسرعموی پدرمه و از همون ابتدا رابطه به نیت ازدواج بود. یعنی ۶ ماه بعد از فوت برادرم به صورت اتفاقی وارد زندگیم شد ( مگرنه من قبل فوت برادرم با خانواده پدرم اشنایی نداشتم چون رفت و امدی نبود اصلا ) ... ۶ ماه بعد فوت داداشم خواهرش زنگ زد واسه خواستگاری ولی مادر من قیل و قالی به پا کرد که من هنوز عزادارم و غلط میکنن زنگ میزنن و از همون روز بنا به مخالفتش شروع شد و به من میگفت باید از جنازه من رد شی با این خانواده وصلت کنی ... پدر من درست نقطه مقابل مادرم هست موافقه موافق هست ولی مادرم همچنان مخالف. 

مامانم میگه از نظر فرهنگ خانوادگی به هم نمیخوریم . ۳ سال از اون ماجرا گذشته و ما تموم تلاشمونو کردیم ولی مادرم همچنان مخالفه و داره خیلی اذیت میکنه مارو. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مامانت مخالفه زیاد اصرار نکن. چون اگه ازداج هم کنی بعدا دچار مشکل میشی. رضایت قلبی والدین ضامن خوشبختیه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بین خواهر و برادرای پسرعموی بابام خیلی فرق هست ... یکیش مثبته و سرش تو زندگی خودش و زندگی خوبی داره یکیشون بچه پررو و لات ، مامان من فک میکنه اینم مثل اوناس ولی واقعا این پسر انقدر اقاس حد نداره

مامانم داره عذابمون میده

اگه مامانت مخالفه زیاد اصرار نکن. چون اگه ازداج هم کنی بعدا دچار مشکل میشی. رضایت قلبی والدین ضامن خ ...

اخه محالفتش غیرمنطقیه. توی این سه سال هر خواستگاری اومد رد کردم . میگه خودت دوس داری رد کن ولی اون کسی که تو میخوای نمیشه

پریروز تولدم بود یه جعبه پر گل رز واسم اورد ، بعد من به مامانم گفتم اون با پست فرستاده ، امروز زنگ زد بهش گفت دستتون درد نکنه بابت گل ولی کارتون خیلی زشت بود 

اخه محالفتش غیرمنطقیه. توی این سه سال هر خواستگاری اومد رد کردم . میگه خودت دوس داری رد کن ولی اون ک ...

نمیدونم والا. من به عنوان کسیکه هشت ساله که ازدواج کردم و سردو گرم زندگی مشترک رو چشیدم، نظرمو گفتم. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

تو ک اجازت برا ازدواج دست باباته. مهم باباته که موافقه. ولی خب دل مادرت رو سعی کن بدست بیاری.

شاید واقعا ی چیییزی هست که ۳ ساله داره مخالفت میکنه.  

👰🤴تورا به اندازه همه کسانی که نمیشناخته ام دوست میدارم.برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب میشود و برای خاطر نخستین گناه.تو را به اندازه همه کسانی‌که دوست نداشته ام دوست میدارم.تورا بخاطر دوست داشتن، دوست میدارم😇

مادرت لابد خیلی تو این خانواده اذیت شده و نمیخواد تو مثل خودش اذیت بشی

به نظر من به حرف مادرت گوش بده

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
تو ک اجازت برا ازدواج دست باباته. مهم باباته که موافقه. ولی خب دل مادرت رو سعی کن بدست بیاری. شاید ...

اره واقعا بابام یه نعمته. لامصب مامانم ادم سختیه با حرف نمیشه دلشو بدست اورد