2777
2789
کلا قحطیه😁😁 من خودم تو پست اول ننویسم دق میکنم خدایی دلشون خیلی بزرگه قطره چکونی مینویسن😁😁

والاااا منم همه تایپکام دوتا صفحه بیشتر نیستن😂😂😂

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرمو دو هفته س ب خاطر سرطان از دست دادم  نمیتونم باور کنم که نیست اصلا انگار تو خلا زندگی می ...

خدارحمتش کنه عزیزم. 

خدا صبر بده بهت

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
مادرمو دو هفته س ب خاطر سرطان از دست دادم  نمیتونم باور کنم که نیست اصلا انگار تو خلا زندگی می ...

اخی عزیزم خدا رحمتشون کنه، خاله منم هفته پیش بخاطر سرطان فوت کرد😭😭 پسرو دخترشم هردو مجردن بیچاره دوسال تمام زجر کشید😭😭

خدا رحمتشون کنه.کم کم خداصبرمیده براش قرآن بخون آیت الکرسی بخون وقتی دلت گرفته.منم 13سال مادرم براثر ...

واقعا سخته اصلا انگار گیج گیجم شبا خوابم نمیبره قرآن میخونم براش همش صورتش جلوی چشممه 

واقعا سخته اصلا انگار گیج گیجم شبا خوابم نمیبره قرآن میخونم براش همش صورتش جلوی چشممه 

از قدیم گفتن خدا بی مادری و نصیب گرگ بیابونم نکنه.کم کم آروم میشه زمان میبره.من که خیلی حسرت خوردم خیلی جاها نیاز داشتمش نبود خیلی از مهم ترین اتفاقای زندگیم نبود حتی جشن تکلیفمم نبود.حسرت مامان گفتن به دلم موند همیشه دلم میخواست مثل همه بچه ها کلمه مامان به زبون بیارم و از اون مهمتر جواب بشنوم.خدایاشکرت بزرگ شدم از آب و گل در اومدم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792