2821
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در مورد خودشیفته ها سرچ کن

و علاج قبل از فاجعه کن

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

زندگی با مرد قهر قهرو جهنمه

الان کاربرا بهم حمله میکنن ولی اگه تلاشی برای اصلاح نمیکنه تا بچه نداری جدا شو

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

سلام

شوهر شما شخصیتاجتنابی فکر کنم.. دوست داره حرف حرف خودش باشه.. از انتقاد بیزاره.. همیشه حرف اون درسته ... از جمع فراریه ..درسته ... اگه ایناست اجتنابیه و باید بره پیش روانپزشک.

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

این رفتار بیشتر بر سر کمبود های احساسی به وجود میاد نه اینکه تو کم گذاشته باشیا یه سری خلق و خو درون همه آدم ها مدام عوض میشه بهتره باهاش سر همین رفتار صحبت کنی ببینی چرا جدیدا اینقدر زیاده روی شده سر قهر و بحث کردم بهش یاد بده هنر صحبت کردن و چجوری با صحبت با اختلاف ها کنار بیایین .و بهش بگو این رفتار یکی از مخرب ترین رفتار هاست که باعث سرد شدن زندگی زناشویی میشه پس اگه زندگی مشترکتونو دوست داره بیاد باهم صحبت کنین