2777
2789
عنوان

پوشک پمپرز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 23 پست
عزیزم بخدا بخاطر خودت میگم اینقد داشته هاتونو جار نزنید کسایی مثل ما ک خرید پوشک هشت تومنی براشون ...

متاسفم اگه ناراحت شدین

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
متاسفم اگه ناراحت شدین

نه گلم ناراحت نشدم 

راستش فقط تعجب کردم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چی

از اینکه چطور دلتون میاد اینقد واسه پوشک خرج کنید و حقوقتون چقد باید باشه ک حاظرید ایقدشو واسه پوشک جدا کنید

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
از اینکه چطور دلتون میاد اینقد واسه پوشک خرج کنید و حقوقتون چقد باید باشه ک حاظرید ایقدشو واسه پوشک ...

حقوقمون اندازه عموم مردومه اما خو سلامتی و تن درستی بچم از همه چی مهم تره...پوشکهای ایرانی پسرمو نمیسازه و واسش تنگ هستن

حقوقمون اندازه عموم مردومه اما خو سلامتی و تن درستی بچم از همه چی مهم تره...پوشکهای ایرانی پسرمو نمی ...

مطمئن باش هر مادری سلامتی بچش از جونش هم براش مهمتره ، نه ک فقط پولدارا بچه هاشونو دوس دارن،

ولی مثلا ما با حقوق هشتصد چطور بتونیم پوشک هشتاد تومنی بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟

مطمئن باش هر مادری سلامتی بچش از جونش هم براش مهمتره ، نه ک فقط پولدارا بچه هاشونو دوس دارن، ولی مث ...

موفق باشی عزیزم برا ما هم سخت شده اما مجبورم استفاده کنم...