2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين اول خودتو آناليز كن ببين چيا باعث اتلاف وقتت ميشه حذفشون كن 

بعد ببين صبح زود بازده بيشتري داري يا آخر شب اگر صبح زود ميتوني پنج بيدار شو تا دو بعد از ظهر درس بخون بعدم بخواب تا ٤-٥ بعدش دوباره بيدار شو تا ده و يازده بخون 

يه روز شمار واسه خودت بزن همش بگو تموم ميشه 

اگه تو خونه نميتوني نتيجه بگيري حتما برو كتابخونه 

به تغذيه ت حسابي برس لباس خوب تو خونه بپوش انرژي مي گيري خرما و مايعات زياد بخور

عزیزم کنکور داری؟😕😕😕 روزی سیزده ساعت میشه من خوندم یه هفته بعد بیمارستانی شدم ولی چاره ایم نیست ...

بنظرت منم یماهو بخونم میتونم پرستاری تربیت معلم بیارم؟منطقه سه ام

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
بنظرت منم یماهو بخونم میتونم پرستاری تربیت معلم بیارم؟منطقه سه ام

چون منطقه سه هستی شانست واسه قبولی منطقه دو و سه بیشتراز قبولی منطقه سه بخدا میشه فقط همت کن همت کن همت کن حتما بودجه بندی بگیر از رو بودجه بندی بخون زیستو شیمیتو بخون درصداشو بالا بزنی 

چون منطقه سه هستی شانست واسه قبولی منطقه دو و سه بیشتراز قبولی منطقه سه بخدا میشه فقط همت کن همت کن ...

گرفتم عمومی50 زیست40 شیمی30 ریاضی فیزیک25 رتبه میده ده هزار منطقه قبولم

اما میترسم نتونم بزنم.چون مبحثای خاصی انتخاب کردم میگم اگ سخت بدن نتونم بزنم چی...دعاکن

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
اخه صفر خیلی رتبه میاره پایین یکم باید بزنم از ااسترس گریم میاد مدام

دیوووووونه گریه نداره که دوحالت داره یا میشه یا سال بعد میشه ببین الان وقت خیلی کمه درسته درصد صفر رتبه میاره پایین ولی شیمیو زیستو بالااااا بزن اگه قبلا فیزیکو ریاضی خوندی پس دیگه درحد صفر نیستی