2777
2789
یکسال طول میکشه تا هم جا بیافتد بینی روی صورتت،هم خودت عادت کنی زهش،الان برات هنوز تازگی داره..مطمئن ...

خداکنه درست شه کاری جز صبر نمیشه کرد

رنگ مو یا کاشت ناخن نیست بری سریع عوضش کنی

کاش قبل عمل تحقیق میکردم راجب مشکلات بعدش

من فکر میکردم مشکل بعد عمل فقط اینه که بهوش نیای اینارو نمیدونستم

کلا بینی بین ۶ الی ۲ سال خودشونشون میده بستگی داره گوشتی یا استخونی باشه استخونی ۶ الی ۱ سال گوشتی ۶ الی ۲ سال من خودم ۵ ۶ ماه دیگه ورمش خوابید قشنگ شد الان شده ۱ سال

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه یعنی تقریبا ۹۰ درصد کسایی که عمل میکنن اولش ارزویه بینی قبلیشونو میکنن ولی نه واقعا مثل من اسگل ...

من میگم کاش فقط دماغ گنده یا کوچیک میشد

قیافم همون بود

ولی قیافه جدیدم اصلا نمیتونم قبولش کنم

خدا کنه که خوب شه به ترمیم نکشه

کلا بینی بین ۶ الی ۲ سال خودشونشون میده بستگی داره گوشتی یا استخونی باشه استخونی ۶ الی ۱ سال گوشتی ۶ ...

مآل من استخونی بود ولی پایینش گوشتی

الان کلا شده استخونی انگار استخونه فرم گرفتس با قوس

بخاطر همین صورتم لاغر شده نمیدونم باید چیکار کنم ورمش بره که کوچولو تر میشه بدتر میشه

مآل من استخونی بود ولی پایینش گوشتیالان کلا شده استخونی انگار استخونه فرم گرفتس با قوسبخاطر همین صور ...

هیچکاری نکن خودش ب مرور زمان درست میشه قشنگ میشه طبیعیه من خودم تا ماه ۴ ۵ دلم دماغ قبلیمو میخواست

دماغ قبلیمم گنده بود 😂😂

هیچکاری نکن خودش ب مرور زمان درست میشه قشنگ میشه طبیعیه من خودم تا ماه ۴ ۵ دلم دماغ قبلیمو میخواست د ...

صورتمم بهتر میشه جا بیوفته؟

کاش دوباره مثل قبلا شه قیافم دارم اسگل میشم همینجوری پیش برم

میرم تیمارستان فکر کنم🙂😂

میترسم اینجا بزارم بره گوگلاینجا زیاد وارد نیستم مثل پیوی اینا نداره؟

اگه زود پاکش کنی نمیره فکر کنم اگه درخواست دوستی بدی تو پیاما بشه فرستاد نمیدونم منم زیاد

لطفا ادمایه مزخرف و متوهم ریپ نزنن🎀

مشکل اینه بزرگ نیست کوچیکه تیغه بینیم قوس داره انگار چسبیده به صورتم تیغه خیلی برش خورده طبیعی دوست ...

والا همه میگن کلا فرم واقعی بینی مدتهاباید بگذره تا معلوم شه

صورتمم بهتر میشه جا بیوفته؟کاش دوباره مثل قبلا شه قیافم دارم اسگل میشم همینجوری پیش برممیرم تیمارست ...

اره بابا من عین معتادا شدا بودم کلا صورتم استخونی لاغر بود الان بعد ی سال جون گرفته😂😂 بستگی ب خوردو خوراکت داره باید تمرکز کنی رو پر شدن صورتت

ن خوب میشه خیالت راحت

اره بابا من عین معتادا شدا بودم کلا صورتم استخونی لاغر بود الان بعد ی سال جون گرفته😂😂 بستگی ب خورد ...

مکملی چیزی خوردی صورتت پر شد

نمیدونم دارویی ویتامینی🥲😂

مکملی چیزی خوردی صورتت پر شد نمیدونم دارویی ویتامینی🥲😂

ن عزیزم ولی اگه بخوای هست میتونی بگیری کزود هم نتیجه بده اسماشونو نمیدونم اما شنیدم

من رژیم غذایی دارم ورزشکارم تمرکزم بیشتر رو بدنمه تا صورتم ولی حواسم هست لاغر نشه استخونی زیاد نشه