2821
2789
عنوان

دونگ کافه🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 45 پست
کجاش گداییه! میگه دوستشه نمیشه که عین طلبکارا بگه پولمو بده اینجوری هم شأن و صمیمیت بینشون حفظ میشه ...

اخه پول لازم نیستم، اونم میدونه که گیر پول کافه نیستم

کجاش گداییه! میگه دوستشه نمیشه که عین طلبکارا بگه پولمو بده اینجوری هم شأن و صمیمیت بینشون حفظ میشه ...

پول لازمم چیه آخه!!! صمیمیتی که باعث سوءاستفاده بشه به درد نمیخوره

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینجوری هم زشته اخه با خودش میگه ینی بعد چند هفته هنوز یادشه من پول ندادم

ببین اونی کباید خجالت بکشه اونه ک چند هفته یادش رفته پولتو بزنه یا نخواسته ک پس بده

پس تو اونلحظه بگی به نظرم بهتره حداقل همه میفهمن از اون هفته تا الان پولتو نزده و تو پیگیر نبودی ک زودتر ازینا پس بگیری

ولی اگه میخوای زیاد دیر نشه برو پی ویش خصوصی بهش بگو راستی عزیزم دنگ اون شبکه رفتیم کافه فلانقدر میشه هروقت تونستی و شرایطشو داشتی بزن یا اگه خواستی دفعه بعد ک رفتیم کافی شاپ همون موقع باز تو حساب کن برای من عجله ای نیست..

چجوری بگم به نظرت؟🤧🤧🤧

نمی دونم من اصلا کافه نمیرم😂

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

نه اوکیه وضع مالیش، منم نیاز ندارم، پس به نظرت نگم بهش چیزی؟

اگه خیلی درگیری بگیر

اما بنظرم صبر کن یه روز دیگه باهم رفتین جایی بگو عزیزم من پول ندارم یا کارت بانکیم یادم رفته میشه تو حساب کنی برام

وطنم🇮🇷❤️🔥

ببین قبلا هم همچین آدمی بوده مثلا زرنگ بازی در بیاره اگه بوده سریع بگو پولمو بزن لطفا . دلت برای اینجور آدما نسوزه من دلم برای یکی از دوستام میسوخت هرجا میرفتم میگفتم شرایط مالیش بده حساب میکردم پول غذاشو آخر سر این شد ک کلی پشت سرم حرف زده بود بعد ۱۲ سال دوستی فهمیدم چقدر بیشرف بوده

ببین قبلا هم همچین آدمی بوده مثلا زرنگ بازی در بیاره اگه بوده سریع بگو پولمو بزن لطفا . دلت برای این ...

نه اینجوری نیس وضع مالیش هم خوبه، البته اولین باره من حساب کردم نمیدونم همیشه اینطوری یادش میره یا نه

مثلا میتونی به دوستت بگی که کنار او از تو تشکر کنه بابت اینکه پول همه رو حساب کردی و ازت بپرسه همه ریختن برات یا نه

اینجوری طرف هم یادش میوفته که اون نداده هنوز

خجالت هم نکش بابتش وقتی اونی که باید خجالت بکشه نمیکشه تو چرا بکشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز