2789

اره ممکنه

بیشتر مردونگیی مورد توجهه

مثلا تام کروز و نیکول کیدمن که ده سانت اختلاف قدی داشتن

ولی تام کرو خیلیی جدابو مردونه است برای همین اصلا مهم نیست قدش چی باشه

مشاور ورزشی که زندگیش با تمرین از این رو به اون رو شد...🍎🥪🥗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من که خودم کوتاهم بلندم بودم همچین معیاری نمیداشتم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

میشه به تاپیک آخرم سر بزنید لطفا خیلی به راهنماییتون نیاز دارمممم🥺

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

هرگز این کارو نکن بعدا پشیمون میشین هم دختره بعدا ول میکنه میره. تو آشناها دیدم دختره خودش با کلی عشق اومد ازدواج کرد الان میگه قدم ازش بلندتره نمیخوامش و دارن طلاق میگیرن. برو کوچیکتر با از خودت

فانتزیه دیگه

بیخیال این فانتزی

اذیت میشی دادا

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞