2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرعی : بالای ۹ سال

قانونی: بالای ۱۸ سال

عرف اجتماعی: ۲۵

منطقی : هرگز

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

هر وقت دختر به بلوغ فکری رسید.یا اگه دوست داشت دستش تو جیب خودش باشه علاوه بر بلوغ فکری استقلال مال هم در کنارش واقعا نمیشه گفت چون برای همه یکسان نیست.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

به نظرم برای دختر از ۲۰ به بالا وقتی دیدی موقعیت بهتر ممکنه پیدا نشه ، ازدواج خوبه .پسر هم ۲۵ به بالا.

❤️وطنم ای شکوه پابرجا. بر دل التهاب دوران ها. کشور روزهای دشوارو. زخمی سربلند بحران ها. ایستادی به جنگ رودر رو . خنجر از پشت می زند دشمن. گویی از ما و نهان بر ما . وطنم پشت حیله را بشکن . شرم بر من اگر حریم تو . پیش چشمان من شکسته شود. وای برمن اگر ببینم من .چشم روبه رویای عشق بسته شود. از تب سرخ موج های خزر.تا❤️ خلیجی که فارس❤️ بوده و هست .می شود باتودل به دریازد. می شود باتو دل به دنیا بست . ❤️❤️ خدایا چنان کن سرانجام کار❤️توخشنودباشی وما رستگار ❤️ خدایا چشم انتظار آینده ای روشن هستم❤️خدایا پسرم و دخترم رو به تو میسپارم.❤️ تو بهترین پناهشون هستی❤️خدایا خودت مواظب بچه هام باش❤️خدایا یه زندگی آروم ازت می خوام❤️خدایا حواست به ما باشه ❤️خدایا خیلی دوست دارم با همسرم و بچه هام ۴تایی بریم کربلا ❤️خدایا آرزوهام زیادن❤️ خودت بهتر می دونی ❤️خدایا وطنم❤️ ایران❤️ عزیزم❤️ رو از شر هر دشمنی چه داخلی چه خارجی حفظ کن ❤️