2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم میتونم درکتون کنم ولی مسلما برای شما سخت تر بوده .انشاالله خدا دلتونو شاد کنه 

اره خیلی.چون 3 سال ونیم رنج کشیدنش و دیدم.باهاش خاطره دارم.بهش از وجودم 2 سال شیر دادم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
من که انشاالله تا دوماه دیگه دوباره اقدام میکنم انشاالله خدا خودش کمک کنه 

انشالله.من که 2 ساله تلاش میکنم خدا نداده هنوز.

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
اره خیلی.چون 3 سال ونیم رنج کشیدنش و دیدم.باهاش خاطره دارم.بهش از وجودم 2 سال شیر دادم

😔😔😔😔

شما هم‌ انشاالله مجددا مادرشدن رو تجربه کنید و فرزند سالمی خداوند بهتون هدیه بده

😔😔😔😔 شما هم‌ انشاالله مجددا مادرشدن رو تجربه کنید و فرزند سالمی خداوند بهتون هدیه بده

مرسی عزیزم.دیگه سپردیم دسته خودش

انشالله.من که 2 ساله تلاش میکنم خدا نداده هنوز.

دنبال درمان بودی؟من تهرانم دکترم خیلی خوبه اگه خواستی بهت آدرس بدم.

قبلی رو راحت باردار شدی؟

ببخشید اصلا نمیخوام ناراحتتون کنم ولی اگه اذیت نمیشین مشکل پسرتون چی بود؟

دنبال درمان بودی؟من تهرانم دکترم خیلی خوبه اگه خواستی بهت آدرس بدم. قبلی رو راحت باردار شدی؟ ببخشی ...

قبلی 6 ماه طول کشید چون شوهرم تو جاده بود خیلی پیشم نبود.من مشهدم.اره تحت نظر هستم اما وقتی خدا نخواد ما هیچکاره ایم.فارسیش میشه البته به قوله یه مامانی که بچش همین مشکل و داشت میگم.مرگ مغزی تدریجی.یعنی بچه سالمه تا یه وقتی بعد علایم بروز میده.کمکم تواناییهاشو از دست میده و زیر 5 سال فوت میشه

قبلی 6 ماه طول کشید چون شوهرم تو جاده بود خیلی پیشم نبود.من مشهدم.اره تحت نظر هستم اما وقتی خدا نخوا ...

خب احتمالا بخاطر اونه که زیاد پیش هم نیستین.من اون ماهی که بعد از پریود یک شب درمیان اقدام داشتم همون ماه باردار شدم .از خدا میخوام به حق این شب و روزای عزیز حاجتتونو بده دسته گلای بهشتی نصیبتون بشه.

راستی هر وقت رفتی حرم سلام مارو هم برسون به آقا امام رضا