2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 5530 بازدید | 82 پست
وقتی گوشیش کوبیدم ب سینش با همون صفحه چت با گریه میگم چرا میگه وقتی تو باهام سردی بعد یکی دیگه اونقد ...

بازم حق نداشتع

توجیه بیخود کرده

تو هم از اینکارا بلدی

میتونست باهات صحبت کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی گوشیش کوبیدم ب سینش با همون صفحه چت با گریه میگم چرا میگه وقتی تو باهام سردی بعد یکی دیگه اونقد ...

ببخشیدا میگفتی آخه ذات بد که بااینجور حرف ها توجیه نمیشه...

هرگِردی،گردونیس...

بیخبری

خوش خبری

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

حس میکنم فیکی

ولی اونی ک ادعا داره همیشه گندش درمیاد

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خیانت هیییچ توجیهی نداره

خواهشا نرو تو این فاز که مگه من چی کم داشتم شاید حق داشته خوب برخورد نکردم

برو طلاقتو بگیر مهریه تم از حلقومش بکش بیرون

نبخشیاااا

طلبکارم هست اشغال میندازه گردن تو!

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

ناراحت شدمچرا پاک نکرده🫤

پاک کنه اصل قضیه چی ...آیا اونم پاک میشه ..بعدشم میگه گوشیش رمز داشته خیالش راحت بوده ،حالا یه لحظه اسی هوشیار بوده سریع برداشته ...فردا همین اسی مریضی جنسی بگیره کی جوابگو ...

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

بیچاره خانم جعفری۲ که قراره فلان بشه.

اگه به روش نیاوردی هنوز

به نظر منه نادون

ناهار یا شام، غذایی که خیلی دوست داره رو درست کن یه جور سفره رو بچین انگار مهمون مهمی داری

یکمم لباس خوب بپوش به خودت برس

بعد سر سفره این موضوع رو با تن صدای آروم به روش بیار بعدش غذاتو میل کن

بدون هیچ داد و بیدادی

سکوت تو دیووونش میکنه هزاران فکر و خیال به ذهنش هجوم میبرن

ولی اگه داد بیداد کنی و فوش بدی اون پیش خودش دوتا دوتا چارتا میکنه همون داد و بیدادتو مجازات خودش در نظر میگیره بعدش یه قول میده بهت که دیگه اینکارو نمیکنه ولی بازم میره محمدی ۲ رو که جعفری۲ سابق بوده فلان میکنه.

ولی اگه غیرقابل پیش بینی باشی و سکوت کنی، ندونستن اینکه تو ذهنت چی میگذره اونو عذاب میده .

هر چند کسی که خیانت میکنه قبلش ریسک اینکه زنش بفهمه رو به جون خریده و به این نتیجه رسیده که به کارش ادامه بده ولی حالا تو یه سعیتو بکن بلکه سر عقل بیاد جای تورو که تر و خشکش میکنی و مثل بچت بزرگش کردی نره با جعفری ۲ که بویی از انسانیت و شرافت نبرده ( البته اگه از وجود تو خبر داره) عوض کنه.

تو هم ازین به بعد بیشتر به سر و وضعت برس نمیخاد ملاحظه شوهرتو کنی ک مثلا وضع اقتصادی کشوره خرابه بزار من کمتر بخورمو و بپوشم

کسی که میتونه خرج یه زن دیگه رو بده و فلانش کنه به اندازه کافی پول داره که تو بتونی باهاش ریخت و پاش کنی.

انقدر درگیر خونه داری و مشکلات زندگی شدی یه زن دیگه اومد تنها با لوندی لقمه حاضر آمادتو گرفت برد.

حس میکنم فیکیولی اونی ک ادعا داره همیشه گندش درمیاد

بنظرمن خیانت فیک نیست ..من اطرافم اینقد دیدم ..مردها خیلی کثیف شدن ..البته زنها هم یه تعداشون خیانت میکنن ولی مردها بیشتر

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑