2777
2789
عنوان

ايششششش

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 35 پست

مرد نگو نر بگو ول کن درخواست دادن نیستن

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردای اینجا هم که دم به ساعت پیشنهاد دوستی میدن یا با کاربری زن یا اسم مرد نصف بیشترشون از اینستاگرا ...

دقیقا، تازع من از اینستا یکیشونو میشناسم اومدم اینجا دیدم با کاربری خانوم اینجا دوتا کاربری داره

تازه تاپیکای خنده دارم میزنه😂😅

اگه پست منو میبینی کاشت مژه انجام دادی خدا زده🤣🤣🤣🤣

بستگی به دخترا داره که انگار همشون بدن.ایششش

تا حالا ندیده بودم پسر بگه ایش🎀

موش بخوره تو رو

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

دقیقا، تازع من از اینستا یکیشونو میشناسم اومدم اینجا دیدم با کاربری خانوم اینجا دوتا کاربری داره ت ...

کییییی

تگش کن ابروش بره

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

حالا اینجا گفتی جای دیگه نگو زشته معمولا دخترایی که همه پسرا رو امتحان کردن و با این و اون دوست می ...

حالا امتحان كردن نكردن فك نكنم به كسي ربط داشته باشه ولي شما چرا اين قدر زن ستيزي دلربا جون😂😂😂

ديگه ميخوام كينه اي باشم...مغرور...تعارفي و حساس اون منه مهربون...دلسوز ...پير و افسرده شد :)))

چی بگم والا لابد تنها هستن دلشان هم دو میخواد ❤️🩹❤️🩹❤️🩹

ايششش انقدر درخواست نفرست از من برات دوا درنمياد😒

ديگه ميخوام كينه اي باشم...مغرور...تعارفي و حساس اون منه مهربون...دلسوز ...پير و افسرده شد :)))