2821
2789
عنوان

سرکه سیب

| مشاهده متن کامل بحث + 16873 بازدید | 23 پست
با پنبه به صورتت میزنی استاتر؟ چقد بعد میشوری؟ من یه سرکه اصل خونگی گیر آوردم  فقط میریزم تو ...

من با پنبه میزنم عزیزم.موقعیم ک میخوام بخوابم میشورم.

ما گر ز سر بریده میترسیدیم  در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

درست کردنش واقعا راحته.سیب هارو تیکه تیکه کنید بریزین تو یه شیشه بعد یه ته استکان سرکه انگور بریزین برا مایه.سرکه انگور دقیقا کار مایه خمیر تو نون رو انجام میده.بعد اب جوشیده بریزین تو شیشه و سرشو با یه پلاستیک بپوشونید و دورشم کش بندازین.ناگفته نمونه حتما شیشه رو تو یه ظرف دیگه بزارین چون سرکه بالا میاد و سرریز میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا چجوری؟؟

Mohammadbagher Keshavarz:
#سركه_سيب

سلام سیب بخرید خورد کنید بریزید داخل ظرف مثل دبه که درش قطرنهایت پونزده سانتی متر باشه آب بریزید تا سطح سیبها بالا بیاد کمی هم سر دبه خالی باشه نزدیک ده سانت بعد یه نایلون بندازید روی در دبه و با کش درشو قشنگ کیپ ببندید و یه سوراخ با نوک خودکار وسط نایلون ایجاد کنید بذارید یه جایی مثل آشپزخونه بمونه چون نباید جاش سرد باشه بعد چهل روز سرکه میرسه و از صافی رد کنید و استفاده کنید😃🌺

Mohammadbagher Keshavarz: #سركه_سيب سلام سیب بخرید خورد کنید بریزید داخل ظرف مثل دبه که درش قطرنهای ...

وقتی یک مقدار خیلی کم سرکه انگور استفاده کنین دیگه حتی لازم نیست ک از صافی رد کنید چون سیب ها همشون حل میشن 

وقتی یک مقدار خیلی کم سرکه انگور استفاده کنین دیگه حتی لازم نیست ک از صافی رد کنید چون سیب ها همشون ...

اره دیدم این کارو هم میکنن

اما این روش دکتر کشاورز هستش

اسمشونو حذف نکردم بالای پستم هست😊

2824
2823
2791
2779
2792