2777
2789
عنوان

خانم هپلی

| مشاهده متن کامل بحث + 6592 بازدید | 83 پست
من دیدم مردایی که خوش اخلاقن همسراشون هپلی و تنبلن گاهی وقتا خشونت لازمه

انقدر توسری خوردن براتون عادیه که به یه مرد پیشنهاد میدین با همسرش با خشونت رفتار کنه ؟

اگه یروز اشتباهی کردی حتما به اربابت (شوهرت) بگو کتک بزنه

زن ستیزی کل وجودت رو گرفته

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی میشه که بعضی مرد ها پرنسسعلی ان؟؟؟؟

بجای اینکه برن دنبال کار میان تو سایت زنونه تا درباره پریود و بارداریِ احتمالی شون از خانوم ها سوال بپرسن؟؟؟

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

چی میشه که به خودتون اجازه قضاوت میدین؟؟ شاید طرف افسردست! شاید امید و انگیزه نداره! شاید هزارتا مشک ...

این اسمش خود درگیریه که من از شرایطی که دیدم دارم صحبت میکنم؟؟

اونوقت اینی که شما نوشتی اینجا نشون از خود درگیری نیست؟؟؟

عجب

چی میشه که بعضی مرد ها پرنسسعلی ان؟؟؟؟ بجای اینکه برن دنبال کار میان تو سایت زنونه تا درباره پریود ...

با همین فرمون میرینین تو زندگی هم دیگه.داریم میبینیم مشاوره هاتون رو به همدیگه.بخیلای بیمار

امضاتون👏

مرسی🩷

(کاربری خودمه اون الان تعلیق شد🗿)

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

خودت اونقدر هولی به همه سایت درخواست دادی درخواستتو یادمه مهدیه جون دوج نسه ای؟ بعد میاد درباره ...

من دارم با اسکرین البته خدمتتون تقدیم میکنم🤣یارو عقده توجه داره

من دارم با اسکرین البته خدمتتون تقدیم میکنم🤣یارو عقده توجه داره

برگام ریخ فهمیدم متاهله اصن ولش کن...فکرکردم مجرد بیکاریه نگو....خراب روزگاره

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹