2777
2789
عنوان

خانم هپلی

| مشاهده متن کامل بحث + 6592 بازدید | 83 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چی میشه که شما اقایون هر چیزی روبه پول دراوردن و انجام کارای شخصیتون ترجیح میدین؟

چی میشه که فکر میکنید هیچ وظیفه ای در انجام کارای خونه ندارید؟

چی میشه که فک میکنید از سرکار میاید خونه فقط باید لش کنید و ازتون پذیرایی بشه؟!

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

لازم نکرده مردا درمورد خانوما نظر بدن

تو اول برو اسمتو تغییر بده مهدیه خانوم

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

عزیزم چرا فکر میکنی دلیلش حتما تنبلیه؟ افسردگی یکی از عوارض جدیش بی اهمیتی به محیط اطرافه

وا!

استارتر مرده من ندیدم گفتم عزیزم

بیا برو پی کارت بابا

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

بس کن داداش مهدیه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا