2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه خیلی باور دارم

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

متاسفانه یه واقعیته که نمیشه انکارش کرد

مخصوصا بهش باور داشته باشی دیگه بدتر🤦♂️

اول بهش زیاد فکر نکن و نترس دوم سوره فلق رو یاد بگیر بخون بلکه خداوند چشم بد دیگران رو ب خودشون برگردونه

مجرد،مرد🙏کاربری کیا ۳۶۵ سابق... t.me/alimoeini365

زیاد اعتقاد نداشتم تا اینکه برام اتفاق افتاد

بعد از چند سال رفتم دیدن فامیل ها

خیلی حرف میزدم یهو اخرین جا حس کردم یهو حالم جوری شد که نمیتونستم اروم بگیرم رفتیم خونه شب و روز بعدش کم کم به جایی رسیدم که جون میکندم برای گفتن یک کلمه و بعد کلا افتادم. همون لحظه که دعای چشم زخم رو خوندن و تا اب از گلوم پایین رفت یهو تمام مشکلات حل شد و من قبول دارم که هست

آره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ولی اگه واقعی باشه پس چرا سلبریتی های معروف چشم نمیخورن؟

مثلا جورجینو رونالدو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

ولی اگه واقعی باشه پس چرا سلبریتی های معروف چشم نمیخورن؟

میگن چشم زخم مشکلیه ماورایی از ناحیه شیطان

هرچی بیشتر ادم بدی باشی یا مثل سلبریتی ها و قدرت شهرتشون که بیشتر شیطانی هم هست باشی اون تاثیر روت کمتر میفته

من نتونستم خوب توضیح بدم یه همچین حرفایی از یه نفر اگاه شنیدم

لپ مطلبش این بود ادمای خوب با هاله انرژی کم بیشتر چشم میخورن ....اونا که شما میگید قوی هستن واسه همین چشم نمیخورن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی