2777
2789
عنوان

اختلاف قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم ریزم، ۱۵۶ دیگه از ۱۷۰ به بالا اوکیه. اون ۱۴ سانت هم بخاطر اینه که عاشق کفش پاشنه بلندم شما ...

اخه اینطوری نیموتنم سمت هیچ دختری برن دخترای با قد شما هم خیلی کمه

داداش شما فقط نظر دختری رو باید مدنظر داشته باشی که قرارع بعدا بهش پیشنهاد بدی، طبیعتاً اینجا با نظرات و سلیقه های مختلف روبرو میشی ، و نباید با جواب بقیه ناامید بشین، اصلا اون دختری که قرارع باهاش آشنا بشی شاید ملاکاش فرق داشته باشه چیزای دیگه در نظر داشته باشه تا اختلاف قد و...

نری بیاد pv، درجا به نی نی سایت گزارشش میدم.

داداش شما فقط نظر دختری رو باید مدنظر داشته باشی که قرارع بعدا بهش پیشنهاد بدی، طبیعتاً اینجا با نظرات و سلیقه های مختلف روبرو میشی ، و نباید با جواب بقیه ناامید بشین، اصلا اون دختری که قرارع باهاش آشنا بشی شاید ملاکاش فرق داشته باشه چیزای دیگه در نظر داشته باشه تا اختلاف قد و...

ماشاءالله همه دخترای اینجا ۱۷۰ به بالان، انگار فقط من کوچولوام،😂۱۵۸ ناقابل

مگه قد همه دخترا ۱۷۰نیستش تازه من با قد ۱۷۱ یا ۱۷۲ خیلی کوتاهم متوسط برای مرد ۱۸۰ میخوام عمل افزایش قد انجام بد یانه تا آخر عمرم باید تنها بمونم

مگه قد همه دخترا ۱۷۰نیستش تازه من با قد ۱۷۱ یا ۱۷۲ خیلی کوتاهم متوسط برای مرد ۱۸۰ میخوام عمل افزایش ...

نه همه دخترا که اینقدی نیستن طبیعتاً.....

عمل ش عوارض خاصی ندارع؟ حتما قبلش با چندتا دکتر مشورت کنید اگه با ورزش اینا قابل حله سراغ ورزش برید اول....حیف سلامتی تون بخطر بیفته، حتما اول پرس و جو کنید