من با توام مي خواهم آغشته عطر تو زندگي کنم اين رد عطر توست که از حيرت بادهاي شمالي شب را به بوي بابونگي برده است تو کيستي که تاک تشنهاز طعم تو به تبريک مي آمده است (تیکر آغاز راه یکی شدن)
تهرانپارس اگه بخوای بخری فقط تهرانپارس شرقی مثلا جشنواره و بلوار پروین شاید. البته میتونی خونه ای که روش وام مسکن داره رو بخری. ولی اصلا وام اوراق نگیر که کلاه بانک سرت میره.
باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
نمیخوام دیگ استرس داشته باشم دیوونه شدم هیچ خرج اضافه ای نمی تونیم بکنیم مث بقیه کسایی ک اول ازدواجشون همش مسافرتن نیستیم نمیتونم فکر بچرو کنم چون خونه ندارم
من با توام مي خواهم آغشته عطر تو زندگي کنم اين رد عطر توست که از حيرت بادهاي شمالي شب را به بوي بابونگي برده است تو کيستي که تاک تشنهاز طعم تو به تبريک مي آمده است (تیکر آغاز راه یکی شدن)
ولی اگه نخری بهتره از این که یه خونه بگیری با سال ساخت بالا و طبقه چهارم بدون اسانسور با وام بانکی. چون هر دفعه هم بخوای بفروشی باز با پول کم ازت میخرن. الان ما وام بانکی مون هم اماده است هشتاد میلیون ولی نتونستیم بخریم. چون تونه ای گیرمون میومد که همه اش مایه عذاب باشه و طبقه چهارم بدون پارکینگ و اسانسور ته کوچه بن بست ارزش دو برابر پس دادن وام رو نداره. چون اگه وام هم میگرفتیم هر وقت بخوایم بفروشیم اول باید سود بانک رو بدیم. رفتیم یه جا رو رهن کردیم
باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.