2777
2789
اونکه خودش بیس میلیونه

بله

من با توام  مي خواهم آغشته عطر تو زندگي کنم اين رد عطر توست  که از حيرت بادهاي شمالي  شب را به بوي بابونگي برده است  تو کيستي که تاک تشنهاز طعم تو  به تبريک مي  آمده است  (تیکر آغاز راه یکی شدن)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن تهرانپارس

تهرانپارس اگه بخوای بخری  فقط تهرانپارس شرقی مثلا جشنواره و بلوار پروین شاید. البته میتونی خونه ای که روش وام مسکن داره رو بخری. ولی اصلا وام اوراق نگیر که کلاه بانک سرت میره. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
شاید رهن بتونی کنی تو تهران پارس

نمیخوام دیگ استرس داشته باشم دیوونه شدم هیچ خرج اضافه ای نمی تونیم بکنیم مث بقیه کسایی ک اول ازدواجشون همش مسافرتن نیستیم نمیتونم فکر بچرو کنم چون خونه ندارم

چیزی واسه گفتن ندارم😊
تهرانپارس اگه بخوای بخری  فقط تهرانپارس شرقی مثلا جشنواره و بلوار پروین شاید. البته میتونی خونه ...

شوهرم از اوناییه ک جیب خالی پز عالیه میگ بلوار پروین نمیرم 

چیزی واسه گفتن ندارم😊

شما و همسذتون چند سالتونه؟شعلتون چیه

من با توام  مي خواهم آغشته عطر تو زندگي کنم اين رد عطر توست  که از حيرت بادهاي شمالي  شب را به بوي بابونگي برده است  تو کيستي که تاک تشنهاز طعم تو  به تبريک مي  آمده است  (تیکر آغاز راه یکی شدن)

ولی اگه نخری بهتره از این که یه خونه بگیری با سال ساخت بالا و طبقه چهارم بدون اسانسور با وام بانکی. چون هر دفعه هم بخوای بفروشی باز با پول کم ازت میخرن. الان ما وام بانکی مون هم اماده است هشتاد میلیون ولی نتونستیم بخریم. چون تونه ای گیرمون میومد که همه اش مایه عذاب باشه و طبقه چهارم بدون پارکینگ و اسانسور ته کوچه بن بست ارزش دو برابر پس دادن وام رو نداره. چون اگه وام هم میگرفتیم هر وقت بخوایم بفروشیم اول باید سود بانک رو بدیم. رفتیم یه جا رو رهن کردیم

خب یعنی رهن کنیم?

اره مگه الان اجاره نیستین کدوم سمت هستین؟ 

البته گفتم اگه صد و پنجاه نقد دارین و اسانسور و سال ساخت خونه براتون مهم نیس میتونین تهرانپارس شرقی هم بخرین

یه سر دیوار رو هم نگاه کنی قیمتا دستتت میاد

اره مگه الان اجاره نیستین کدوم سمت هستین؟  البته گفتم اگه صد و پنجاه نقد دارین و اسانسور و ...

الانم فلکه چهارمیم دیوار و همه سایتای مربوط ی املاک و نگاه کردم نا امید شدم

چیزی واسه گفتن ندارم😊