2821
2789
عنوان

دوستام

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 36 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یاد خودم افتادم منم دقیقا یه همچین حالتی داشتم و دارم

قدیما با همسایه هامون دوست بودم بدون من بازی میکردن بعضی وقتا بعدا فهمیدم همون دوستم که بهش نزدیک تر بودم بهشون گفته بود صدام نکنن دیگه پخش شدیم و هیچکدوم دوست نیستیم یه بارم به یه اکیپ دوست بودم اینطوری شد

الانم دوست هایی که دارم اینطوری نیستن حتی بیان عید تبریک بگن حال بپرسن یا بهم بگن بریم بیرون به هم دیگه میگن اما منو فقط بعضی وقتا یکیشون تعارف میکنه

دیگه با این قضیه کنار اومدم و خودم اگه واقعا پول و کاری داشته باشم تنهایی یا با یکی از خانواده میرم بیرون

با خودم عشق میکنم و برای خودم کارهای مختلف میکنم تو هم همینکارو کن اگه بخوای به فکر این چیزا باشی یه روزی یه دوستی پیدا میکنی بالاخره که باهاش اوکی باشی

اگه هم که نزدیک خودم باشی میتونیم یه سر بیرون

@حقتونه..وقتی چندروز پیش رفتین تنهایی کافی شاپ و به دوستاتون نگفتین یادتونه؟.اون موقع عیبی نداشت الان واستون سخته که اونا تنها برن بیرون و به شما خبر ندن؟....برین خانم ..برین ..به قول شاعر( برو این جام بر بام دگر نهان)...

هلند و پرسپولیس.. عاشششقتووونم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

چند سالته؟ببین کلا تجربه شهصی من اینه که آدم باید یدونه یا دوتا دوست خوب داشته باشه بقیه صرفا افراد ...

۲۰ سالمه

همینطورم هستن چن تا دوست خوبم هستن مثلا و الاندیگه باهام اینطوری شدن