2821
2789
عنوان

عکس پیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 43 پست

قیافه گربه آخری شبیه قیافه داداش کوچیکه منه وقتی از خواب پا میشه🥺😂

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مامانی چرا شبیه گربه های ایرانی نیستن🥹 خارجین؟

نه جنس داخلیان😂

تازه اینا تو کوچه و خیابونان

گربههای خودمو ببینی چی میگی

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

آ خداااااااااااا 😍😇🥰 گربه عکس دوم چقدر خوش عکسه😎🤌🏻 دلم رفت براشون منم یه نازنین مربا دارم ع ...

دیدمش تو تاپیکت

این دختر هم تو محل ما زندگی می کنه حدود یک سال و نیمه مارو عاصی کرده😂 هی غذا می خواد هی میاد و ...

چقدرررر از شما وایب خوب گرفتم کسی که به حیوانات مهربونی می کنه صددرصد جواب مهربونی شو می گیره ... امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی💕

Feminist🏋♀️Islamophobic ... مخالف رواج عقاید عصر حجری درباره زنان و انتقالش به دخترای جوون❌️ خانم های خوشگل هرگز باهم پرابلم ندارن🪽💕 مخالف ۱۰۰ درصدی کودک همسری و جوجه کشی❌️ از خون جوانان وطن لاله دمیده🕊 لطفا درخواست ندید ممنون.

اسی توروخدا بگی چقدر خریدی از کجا

@jennniss

نخریدم

یکی از آشناها گربهاش بچه دار شد یکیشو داد به من

الان سه سالشه

نژادش اسکاتیشه

ولی این رنگش خیلی کمیابه