2777
2789
عنوان

عشق یعنی؛

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر برو خدا رو شکر کن بابای من توی ماشین همش رادیو معارف روشن میکنه اگر بخواد بهمون حال بده مداح ...

ن بیا بریم دریا کنار بهتره😑❤️

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
خواهرشوهر من که 22 سالشه تو ماشینش اهنگ حمیرا و هایده پلی میکنه😱😱😱 ما داریم به کجا میریم؟؟؟؟؟

واعی😓

یه نویسنده معروف خارجی میگه هیچ چیز تو این دنیا ندیدم که حتی ذره ایی زیبا باشه.... من همین هسو نسبت ...

به به😄

عشق یعنی ..کنار دخترت تو ماشین بشینی ... قدو بالاش رو نگاه کنی به حاصل یه عمر سختی ودرد و رنج پز بدی ...آهنگ خز ی که گذشته رو بیادت می آره گوش کنی ...چشمات رو ببندی ...نفس عمیق بکشی و تودلت بگی آخیش بالاخره بزرگش کردم ..‌برای خودش خانمی شده ...خستگیم در رفت

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
عشق یعنی ..کنار دخترت تو ماشین بشینی ... قدو بالاش رو نگاه کنی به حاصل یه عمر سختی ودرد و رنج پز بدی ...

لایکتم🤔😐❣️