2821
2789
@573hd2 سلام در مورد کانال نی نی سایت توی برنامه بله (این روزها همزمان با ریپلای، تگ هم ب ...

@ازسارابپرس

بله ممنون از راهنماییتون♥️

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

سلام این تاپیک رو بخونین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک ...

سارا جون سلام چرا نمیشه کسیرو تگ کنم، کلا تگم آبی نمیشه

نراااای ساااایت درخااااست دوستی قبول نمیکنم چ مرگتونهههههه همش درخاااست میدین😡😠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@ازسارابپرس بله ممنون از راهنماییتون♥️

خواهش می کنم 💙

@573hd2

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@sefed_barfy

@ازسارابپرس 💖

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@sefed_barfy

مثال برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ مونا_تهرانی

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

سلام این تاپیک رو بخونین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک ...

سارا جون عکس برات فرستادم همچین چیزی ندیدم

@sefed_barfy مثال برای تگ اول ⬅️ @ بعد بدون فاصله ⬅️ مونا_تهرانی ✅️ وقتی توی لیست دید ...

ابی نمیشه عزیزم

@sefed_barfy @ازسارابپرس 💖 اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنی ...

سلام چطوری لینک درست کنم که ابی بشه؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792