2821
2789
نه بابا. من ساکن قزوینم اما بزرگ شده منجیل. مجرد بودم با خانوادم رشت زندگی میکردیم.. لهجمونم ترکیه ی ...

چه جالب پس از شهر و دیارت دوری😊 انشاالله هرجا باشی خوش و خرم باشی برای رهایی از احساس بدی که داری چندتا پیشنهاد دارم برات من در  یک تاپیکی برای چند نفر توضیح دادم لینک میزارم برو پستامو که از صفحه ۴ هست بخون و برو جلو و حتما انجام بده مطمئن باش اگه واقعا تلاش کنی و واقعا خودت بخوای میتونی زندگیتو همونی کنی که دلت میخواد

چه جالب پس از شهر و دیارت دوری😊 انشاالله هرجا باشی خوش و خرم باشی برای رهایی از احساس بدی که داری چ ...

باشه شما متاهلی 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با چه لهجه عی گفتی خانواده؟

چطوری برم پستاتو بخونم بلد نیستم برم. من اولین بار عضو شدم من حتی تلگرامم ندارم زیاد بلد نیستم

چطوری برم پستاتو بخونم بلد نیستم برم. من اولین بار عضو شدم من حتی تلگرامم ندارم زیاد بلد نیستم

خیلی راحت و ساده س بزن رو لینک ابی وارد اون تاپیک میشی صفحه صفحه بخون پستهارو برو جلو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1787951/با-قانون-جذب-به-چیا-رسیدین-و-چطوزیبیاین-تعریف-کنی� ...

منم بخوام ازین پستا بنویسم باید چه راه حلایی و برم 

منم بخوام ازین پستا بنویسم باید چه راه حلایی و برم 

متوجه منظورت نمیشم؟!😵 یعنی بخوای بکار بگیری یا نظر بدی؟ پست گذاشتن که راحته تو هر تاپیکی میتونی همینطور که الان پست گذاشتی نظر بزاری زیر عنوان همون تاپیک قسمت ارسال نظر

متوجه منظورت نمیشم؟!😵 یعنی بخوای بکار بگیری یا نظر بدی؟ پست گذاشتن که راحته تو هر تاپیکی میتونی همی ...

سلام ساناز جون. میگم بخوام پست های خودم گذاشتم و نظراتی که دادن و ببینم باید تو چی برم ؟؟؟؟

سلام ساناز جون. میگم بخوام پست های خودم گذاشتم و نظراتی که دادن و ببینم باید تو چی برم ؟؟؟؟

سلام عزیزم میری تو نی نی سایت من قسمت تبادل نظر بعدش میزنی تبادل نطرهایی که من شرکت کردم برای رفتن تو نی نی سایت من،، رو عکس ت گوشه صفحه بزن برو تو یک نوار ابی بالای صفحه ست بزن باز میشه

سلام عزیزم میری تو نی نی سایت من قسمت تبادل نظر بعدش میزنی تبادل نطرهایی که من شرکت کردم برای رفتن ت ...

مرسی عزیز..چ عکسایی میشه بزاریم ک بقیه ببینن. ب غیر پروفایل 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز