2777
2789
اگه نمیرفتم لباس بخرم الان شهیده بودم😬 در این حد بگم آمار داده بودن حلال احمر که جز کساییم زیر آوا ...

مجدد برای تو نامرد بی وفا هم بنویسم خوشحالم خوبی

دخترت با تو بود ؟ یا بی خبر ازت

طفلی چه حالی شده خدا

.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهی شکربه خیرگذشته حامله نیستی بخاطرقرصاسیستمت بهم ریخته

واقعاً ؟؟؟خدا کنه ،،،اصلا یه شبم قرص و قطع نکردم

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

عوضی،😂 😂 یعنی سهمیه بندی بود🤪 نمیشد تو یه روز هم بریم دوش بگیریم هم لباس بشوریم. من چرا دارم وا ...

لباس و که لباسشویی میشوره😬

همون خودم فهمیدم

سلام تبی چطوری چی شدی تو

خونه دختر داییم بودم شام مهمون داشت رفتم کمکش ،،،بعد گفتم ببین لباست قشنگ نیست بریم بخریم ،،رفتیم محله رو زدن ولی نفهمیدم کجاست ،،،برگشتیم اصلا خونه دختر داییم نمونده بود😭😭خونه بغلش و زده بودن اینم خراب شده بود ،،،دختر دختر داییم زبونش بند اومده بود نمیتونه حرف بزنه،،،همش واسه عروسکاش گریه میکنه

خدا بد نده مهسان

فداتم

بی اختیاطی کردم یه هفته است مچ دستم خالت گره گره شده اول کفتند در رفته بعد گفتند نه ضرب دیده

فعلا بستم

امیدوارم پستم بیاد

تبسم سه بار برات تایپ کردم نیومد

خداروشکر خوبی

.

خونه دختر داییم بودم شام مهمون داشت رفتم کمکش ،،،بعد گفتم ببین لباست قشنگ نیست بریم بخریم ،،رفتیم مح ...

خداروشکرخودتون اسیب ندیدید کسی دگه خونه نبود؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام، خوبی دیفنی؟ خداروشکر که خوبی.. به سلامتی درس بخونین با چشماتون😁 😁

قربون تو

شما چطورید؟

وای اتفاقا دنبال یه کار جدیدم، باید کلی چیز میز بابتش یاد بگیرم😅 چشمم نو هست، حیفم میاد فعلا😂😂