2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 🤪🤪🤪 خدا من و براتون نگه داشت و تامامممممممم تف بهتون پریودم نشدم

فکر کنم الانا وقتت باشه. رفتم پی وی رو چک کردم. فک کنم پاک کردی واسه منم نیست. ولی 23 اسفند گفتی پریود شدم، حامله نیستم😭 😭 لعنتی من چرا باید تاریخ تو رو داشته باشم؟ 🥴 🥴 🥴

🤣 🤣 🤣 🥺من گفته بودم بهت اینبار بیایی حامله ای. فقط بگو تو جنگ چطوری میشه تو حامله بشی😬 😬 😬

تو حالیت میشه بیا کمک😬

من تا ۱۷روز بعد پری ال دی خوردم بعد قرصم و پیدا نکردم دادم خالم خرید یه مارک دیگه خرید همون و ادامه دادم ،،،اصلا قطع نکردم یعنی تاثیر نکرده؟؟؟؟

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

فکر کنم الانا وقتت باشه. رفتم پی وی رو چک کردم. فک کنم پاک کردی واسه منم نیست. ولی 23 اسفند گفتی پری ...

ماه قبل ۱۱شدم و۱۴پاک شدم

🤪

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

سلام عزیزدلم و سلام به همه امیدوارم که خوب باشین😍 بله عمل کردیم هر دومون، چند روز دیگه میشه یک ...

خداروشکر😋

اره آدم راحت میشه،منم تو برناممه 😁

اطلاعات تکمیلی رو بعداً میگیرم ازت🥰

مامان رها ممنون ک تاپیک زدی 😍♥️ ما قرار بود همدان بریم نشد رفتیم کرج و خونه مادر شوهر تهران ...

🥰🥰

ماهم قراربود بریم شمال،دیگه نشد

برا من نمیگذشت این سیزده روز🤕

هیچ جا نرفتم عید دیدنی😁

تو حالیت میشه بیا کمک😬 من تا ۱۷روز بعد پری ال دی خوردم بعد قرصم و پیدا نکردم دادم خالم خرید یه مار ...

بعد 28 روز قطع کردی قرصو یا هنوز میخوری؟باید قطع کنی تا پریود شی لعنتی🤣 🤣

🥰🥰 ماهم قراربود بریم شمال،دیگه نشد برا من نمیگذشت این سیزده روز🤕 هیچ جا نرفتم عید دیدنی😁

رها خوب شد نیومدین،انقدر شلوغ بودا😩 😩 😩 یعنی بی ابی داغونمون کرد. یه پست گذاشتم نیومد، منو شوهرم نوبتی میرفتیم حموم. یه روز اون یه روز من🤣 🤣