2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم جواب منم بدی🌹🌹بنظرت با سالار ازدواج میکنم؟خوشبخت میشم باهاش؟

چنانچه سوالت تکراری نیست..

آره ،پسر خوب و اخلاقی هست،ولی وضع مالی خوبی نداره،بايد صبور باشی..

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

میشه بگید یعنی پسرخوبی نیست باهاش خوشبخت نمیشم ؟آخه استخاره گرفته بودم خوب اومده بود میشه یکم دربارش ...

گفتم که ،تووی زندگی به اهداف خودش و خودت،پایبند نمیمونه ..اگه میتونی تضمین محکمی ازش بگیری ،برو سمتش وگرنه عمرت رو هدر نده..(فک کنم بی مشورت ،استخاره گرفته بودی،،وگرنه دليل نداره الآن مردد بشی)

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

گفتم که ،تووی زندگی به اهداف خودش و خودت،پایبند نمیمونه ..اگه میتونی تضمین محکمی ازش بگیری ،برو سمتش ...

واقعیتش این پسره از روی ظاهر با عقایدم یکیه مثلا متوسط مذهبیه و اهل سیگار و مش ر وب نیس و خودشم سربه زیره از اون ورم میدونم محترم وهول اینا نیست چون میشناسمش ولی انگار از یه چیزی دلش گیره ولی من خودمم چون تاحالا وارد رابطه نشدم میخوام کسی باشه که هم باهاش خوشبخت بشم و همم اشنا بشم وازدواج کنم واسه همین میخوام همچین فردی باشه 🥲

یعنی الان برادر ردش کنم؟

گفتم که ،تووی زندگی به اهداف خودش و خودت،پایبند نمیمونه ..اگه میتونی تضمین محکمی ازش بگیری ،برو سمتش ...

میدونید از چی مرددم چون تا حالا با کسی نبودم میخوام با کسی باشم که باهاشم ازدواج کنم و بشناسمش راستش من کسی میخوام که اهل خداو حلال حروم سرش بشه مثل بعض دخترا نیستم که این نباشه اون یکی میخوام کامل مطمئن بشم بعد واسه همین از شمام سوال میپرسم میشه اگه راهنمایی دیگه ای درمورد این آقا دارید بگید چون واقعا نیاز دارم 🥲