2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چنانچه فکر و مشورت نتیجه نداده،نیت کنید..

سلام بله متاسفانه قادر به تصمیم گیری نیستم و دوراهی سخت حتی مشورتم کردم و به نتیجه نررسیدم.

نیت کردم .

لب بر لبُ سر برسرُآغوش تو ای یار / رویایِ منه عاشقِ دیوانه همین است...تواگرباشی من باشم باران باشد/به بغل میکشمت گرچه خیابان باشد.

[QUOTE=413844061]سلام بله متاسفانه قادر به تصمیم گیری نیستم و دوراهی سخت حتی مشورتم کردم و به نتیجه نررسیدم. نیت ...[/QUOTE

دلهرهآور هست،ولی چنانچه از خودگذشتگی کنین،نتیجه خیلی خوبی داره.

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

@مثلمنی براتون صلوات فرستادم میشه بگین اقای( م) خرداد۱۴۰۶پاپیش میذاره برای ازدواج؟حسش بهم چیه؟..

خیر

سلام میشه یدونه این سوالو جواب بدید خیلی نیاز دارم واقعا به نیتتون حمد میخونم ایا حسین بهم حس داره م ...

آدم ثابت قدمی نیست،ممکنه به وعده هاش عمل نکنه،

[QUOTE=413844061]سلام بله متاسفانه قادر به تصمیم گیری نیستم و دوراهی سخت حتی مشورتم کردم و به نتیجه ...

خیلی ممنونم بابت پاسخ گوییتون.

لب بر لبُ سر برسرُآغوش تو ای یار / رویایِ منه عاشقِ دیوانه همین است...تواگرباشی من باشم باران باشد/به بغل میکشمت گرچه خیابان باشد.

[QUOTE=413844061]سلام بله متاسفانه قادر به تصمیم گیری نیستم و دوراهی سخت حتی مشورتم کردم و به نتیجه ...

دوستم مهدیه ازدواجش چجوریه و توی چند سالگیشونه؟

ممنون میشم اینم بگید.