2777
2789

سلام دوستان 

لطفن غذاهای که در طول روز میدین به نینی هفت ماهه رو برام اینجا بنویسید 

روز ی  چند وعده ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون دوستان خوبم 

اواخر ۵ ماه نینی مون فرنی خورد 

ولی الان که سوپ بهش دادیم یبوست گرفت 

نمیدونم از شیر خشکه یا از سوپ 

شما تو سوپ نینی تون چی میریزید؟؟؟

من چون پسرم از ی سینم اصلا نمیخوره،روزا بهش بیشتر میدم 

سوپ و فرنی و حریره بادوم و بیسکوییت مادر

از این ماهم که راحت تر میشم پوره سیب زمینی و هویجم میتونم بدم،5وعده بهش میدم 

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞

سوپ سبزیجات.پوره سیب زمینی.اب مرغ درست کن توش نون ترید کن.ماست.دختر من هشت ماهشه صبحها بیسکوییت مادر با شیر له میکنم یا فرنی خرما.نهار سوپ.مینوعده عصر میوه میدم مثل موز یا سیب شبها هم پوره میدم یا ماست که توش نون ترید کردم و نرم شده.یبوست شده تو سوپش حتما کدو حلوایی بذار 

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

برای یبوست یه قاشق چایخوری روغن زبتون بده بهش

برنج کمتر بهش بده، ماست، موز اینارو فعلا نده تا گوارشش درست بشه، آب زیاد بهش بده

میوه هایی شبیه آلو بهش بده

برنامه غذایی این سن یادم نمیاد 😶

صبح که بیدار میشه شیر خودمو میخوره یک ساعت بعدش سرلاک برنج و ظهر سوپ شامل سیب زمینی هویج عدس برنج و گوست مرغ یا ماهیچه گوسفند و دو ساعت بعدش سرلاک گندم خرما و غروب دوباره از همون سوپ و آخر شب اگه زود بخوابه که فقط شیر خودم اگه دیر بخوابه یه کم فرنی

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
ممنون دوستان خوبم  اواخر ۵ ماه نینی مون فرنی خورد  ولی الان که سوپ بهش دادیم یبوست گرفت& ...

از سوپه،چون منم پسرم شش ماهشه تازه سوپ ماهیچه بهش دادم یبوست گرفت،ولی من شیاف کره کردم براش بچم راحت شد،و تصمیم گرفتم الان ندم بهش سوپ چون یکم اذییت میشه

پسر منم اول که سوپ و شروع کردم یبوست گرفت ولی یعدش درس شد.من یدونه الو هم مینداختم تو سوپش

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
2790
2778
2791
2779
2792