2777
2789
عنوان

تا امشب پریود نشم خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4096 بازدید | 35 پست
ایشالا که هیچوقت جدا نشیم ولی واقعا این وسط فقط دختره که اذیت میشه و باید پزشکی قانونی بره و کلی داس ...

وااای تست بکارت دادی😱

توی کدوم شهر زندگی میکنی اسی من مادربزرگم تست بکارت نداد🥲💔

وااای تست بکارت دادی😱توی کدوم شهر زندگی میکنی اسی من مادربزرگم تست بکارت نداد🥲💔

تهرانیم🥴

بخدا انقد بدم میومد سرم اومد

مادرشوهرم برای جاریمم گرفته بود

گفتم پافشاری کنم رو نگرفتنش الان میخواد انگ بزنه دختره خرابه

فقط بخاطر شوهرم موندم وگرنه مادرشو زن داداششو امیدوارم گمشن از بس که فتنه و دو بهم زن و خونه خراب کنن

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه ببخشید ولی اون شدمیگم یه موقع لباس زیرش به لباس زیرم گرفته نمالیده باشه

یه حرفایی میزنید ادم به عقلتون شک میکنه چجوری شوهر کردی ت

یه دریا خون بینمونه🥀شب همیشه شب نمیمونه✨

تهرانیم🥴بخدا انقد بدم میومد سرم اومدمادرشوهرم برای جاریمم گرفته بودگفتم پافشاری کنم رو نگرفتنش الان ...

امیدوارم بعد ازدواج دستشون از زندگیت کوتاه باشه اینا خیلی خطرناکن ما سال 2026 هستیم آخه تست بکارت چه کوفتیه😐

یه حرفایی میزنید ادم به عقلتون شک میکنه چجوری شوهر کردی ت

در جایگاهی نیستین که بخواید به عقل کسی شک کنید

هزاران تاپیک زده میشه طرف هزاران اقدام میکنه و باردار نمیشه

و یکی که با رابطه سطحی و بدون دخول حامله میشه

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

امیدوارم بعد ازدواج دستشون از زندگیت کوتاه باشه اینا خیلی خطرناکن ما سال 2026 هستیم آخه تست بکارت چه ...

ایشالا عزیزم دعا کن برام😭🥲