2821
2789
عنوان

کنکور 405

299 بازدید | 17 پست

بنظرتون کنکور سراسری 1405 اگه تعویق بیفته تا چه مدت عقب میندازن؟

آخه الان واقعا سخته درس خوند هیچی تو کله آدم نمیره

از یه طرف مدرسه ها هم تعطیلن پس کتابا تموم نمیشن و امتحان نهاییا رو هم دیرتر میگیرن.. دیوونه شدیم

مراقب خودتون باشید 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نباید رو عقب افتادنش حساب کنید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نه نمیشه حداقل سه ماه مونده تا کنکور چیو به تعویق بندازن

خب بخوان سر اون تایم قبلی هم بگیرنش هیچکی چیز خوبی قبول نمیشه بابا مگه همه بمونن پشت کنکور

فقط کاش سریعتر جنگ تموم شه

مراقب خودتون باشید 💔

کنکور فرهنگیان شاید بیفته یا تیر

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

سه ماه؟به نظرت جنگ مگه تا کی ادامه داره بخوان 2 تا 4 هفته بندازن عقب؟

شاید تا اواسط فروردین

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.