2777
2789
عه! یادته؟ 😂یه مدت نبودم گفتم الان همه فراموشم کردن استادم؟ والا ام با یکی از روح های اون کسایی که ...

😂 اره گفته بودی بعد 11بهمن ج میشه

یکم عقب افتاد ولی شد میپذیریم 😂🤌

دوست منم حرفاش درست در اومد

حالا روحه چیگفت؟

گفتی جنگ میشه شد من هنوز با شوهرم آشتی نکردم آشتی میکنم یا طلاق خسته شدم از بلا تکلیفی

جنگ توی دو سریه! یکی اسفند و دیگش خرداد!

بعد در مورد تو

باید بگم طلاق...

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزمaروم کراشه؟امروز میاد ؟

نه فردا میاد امروز یکم کار داره

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

درخواستمو رد کردی قبول کجا بود🥲🙄

اشتباهی دستم خورد

این بار قبول کردم گل

ببینید در این حد تونستم بدون مشخصات بفهمم:

چیزی در درون شما یا شریکتون از بین رفته

خلا درونی تون قابل پر کردن نبوده واسه همین رابطه تون مجددا احیا نشد

رها کردن کسی که دوست داشتین سخته اینجا نشون میده به زودی فصل جدیدی در زندگیت باز میشه

رابطه شما از هم پاشید چون بر پایه ای محکم بنا نشده بود

ذهنتون منظم کنین و نزارین احساساتون شمارو خیلی درگیرکنه

اینجا جوابش امیدوار کنندس میگه که میتونید با شریکتون در تعادل قرار بگیرین

حست میگه س برمیگرده ؟

@a202508 ... اینو میگی ؟🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

نه فردا میاد امروز یکم کار داره

قشنگم میشه درخواستمو قبول کنی چند تا سوال کوچولو بپرسم ؟🙏

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

اشتباهی دستم خورد این بار قبول کردم گلببینید در این حد تونستم بدون مشخصات بفهمم:چیزی در درون شما یا ...

عزیزم چرا مال منو کسی نمیگه میشه مال منم بگید دعاتون میکنم بپرسم؟

گفتم میاد سمت من در اینده ؟بوگو دریا

اره میادا ولی میره فکر میکنم

دوست عزیزی که تاپیک های منو میبینی و پاسخ میدی، مواقع آفلاین شدنم به هیچ وجه دیگه نمیتونم پاسخت رو بدم نه اینکه بگم مشکل ازگوشیم یا سایت باشه، چون هرچیزی رو همون موقع باید پاسخ بدم. (باتشکر که امضامو میخونی)

علی چ حسی بهم داره باکی ازدواج میکنم وکی

عامو من رو استارتر تمرکز کردم😂

ولی جدی من حس ششمی نیستم فکر کنم رنگ لباسشم شانسی گفتم.

ولی نظرمو بهت میگم با توجه به اینکه برای همه ریپلای زدی و پرسیدی معلومه تو بیشتر پیگیری. با تمام وجودت دلت میخاد بشه. من این حسو تجربه کردم اما بدون هروقت سماجت کنی در خواستنش برعکس میشه. یکم بیخیال باشه. دوست داشتنتو اصلا بروز نده خودت میاد سمتت. ولی ازدواج فعلا نیست.

اینم نظرمن عشقم. انشالا بهترینا برات باشه

😂 اره گفته بودی بعد 11بهمن ج میشه یکم عقب افتاد ولی شد میپذیریم 😂🤌دوست منم حرفاش درست در اومدحالا ...

حالا یه ماهه دیگه 😂🙂

انگار یه ماه کشکه!

خب در مورده آقا روحه گفته بوده من اینجا حالم خوبه بهم یه جایگاه خیلی خوب توی این دنیا دادن و جام راحته تا تناسخ بعدی! اما در مورد آینده ایران ازش پرسیده بود میگفت که همه نظارگریم! و منتطر عدالت و نور برای ایران...

همین

گفته برام دعا کنین چون خوشحالم و جام خوبه :)

گناه داره...