2777
2789
دوستت دارهشاید مشکل در بروز دادن داشته باشه ولی احساساتش عمیقه

حست میگه س برمیگرده ؟

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکی یا بنفش سبز؟من حس شیشم نیستم بس که با حس شیشما معاشرت کردم حس شیشمم قوی شده

عزیزم حسش چیه بهم؟ قصدش جدی میشه؟ ممنونممم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

منم میگی ما بهم میرسیم ؟؟کی ؟؟

اره دو سال دیگه شایدم ۴۰۵

دوست عزیزی که تاپیک های منو میبینی و پاسخ میدی، مواقع آفلاین شدنم به هیچ وجه دیگه نمیتونم پاسخت رو بدم نه اینکه بگم مشکل ازگوشیم یا سایت باشه، چون هرچیزی رو همون موقع باید پاسخ بدم. (باتشکر که امضامو میخونی)

درخواستتون قبول کردمبرای اینکه جواب دقیق بهتون بدم به اون مشخصات نیاز دارمبدون اون مشخصات فقط شرایط ...

درخواست منم میشه قبول کنین ؟🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

میشه ازویژگی هاش بگی

منظورت چیه؟ینی بگم چطور ادمیه؟

اخه اونو دیگه خودت بهتر میشناسی

ولی حس میکنم شاید هنوز زمان نیاز داره برای اینکه بتونه احساساتش رو وارد رابطه کنه

ادم وفادار و ساده ایه

علاقش خالصانست ولی ممکنه ادم حساسی باشه

اون علی دیگ چرا پیام نمیده ومنو یراچی میخاسته

برای اینکه خانوادت چون ادمای خوبی بودن اینم مثلا میخواسته مردم بگن زنش خانوادش خوبنو اینا .. فک میکنم اینطوری باشه

دوست عزیزی که تاپیک های منو میبینی و پاسخ میدی، مواقع آفلاین شدنم به هیچ وجه دیگه نمیتونم پاسخت رو بدم نه اینکه بگم مشکل ازگوشیم یا سایت باشه، چون هرچیزی رو همون موقع باید پاسخ بدم. (باتشکر که امضامو میخونی)