2777
2789
اقای نصیری به من احساسی داره؟چقدر؟ منو چطور خانمی میبینخ

قصدش ازدواجه!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو از من چی حس میکنی کلا؟

آدمی هستی که دوست داری در مورد خیلی چیزا بدونی کنجکاوی تا یه حدی درگیر یه فکری هم هستی جدیدا بابت اون حالت یکم دپرسه

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

یاربی بخیر بیوه روله 😂اصلش آمریکا و اسرائیله! دنیا رو 7 نفر که یهودن و شیطان پرست اداره میکنن!

فکر نکنم اونها هم سَر باشن.

انسان کلا وسیلست

اونها هم قدرت رو از افرادی میگیرن

فکر نکنم اونها هم سَر باشن.انسان کلا وسیلستاونها هم قدرت رو از افرادی میگیرن

شاید گلم اما بدون دنیا دسته یهود و شیطان پرست اداره میشه! چیزایی که میگم 15 ساله عمرم رفت تا بفهمم زیاده اما بدون از الان تا وقتی چشمون از این دنیا ببندیم ناخداگاه توی دنیای جهل بودیم! زمین خودش پاکه! اما آدمایی که توش هستن و ادارش میکنن نه به هیچ وج! همین ترامپ یادمه 8 ساله پیش پیشگویی در موردش خوندم و درست در اومد که توی دور دوم انتخابات که بیاره دنیا رو سمت نابودی میبره همینم شد...

ای خدا چی بگم

در مورد پایان جنگم بگو لطفا .کی پیروز میشه؟ کی تموم میشه

فقط میتونم بگم ایران تبدیل به یه خرابه میشه و بعد از اون آزاد همین!