2777
2789
اونقدر دقیق نمیدونم شغلش چیه یا ظاهر و اینا فقط حسم میگه موقعیت اجتماعی خوبی داره روابطش خوبه مالی ه ...

مرسی عزیزم

چندسال دیگه اشنا میشیم

و من فرهنگیان میارم؟ مشهد؟

ترازم و معدلم خوبه مصاحبه خوب پیش میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمآزمون امسالم نتیجه ش دلخواهم میشه ؟ اصلا برگزار میشه؟کلا حستون درموردم چیه

آزمون و قبولی ب خودتون و تلاشتو ربط داره

حسی ندارم بهش

راجب خودتون حس میکنم استرسی هستی و

ریزه میزه شاید اعتماد بنفس کمه ولی اونقدر نشون نمیدی

کلا ادم ارو و درونگرا شاید باشی و صلح طلبی

حالا یه ماهه دیگه 😂🙂انگار یه ماه کشکه! خب در مورده آقا روحه گفته بوده من اینجا حالم خوبه بهم یه جا ...

میشه به منم بگی باهاش ازدواج میکنم یا نه؟

اگه اره چه زمانی پیشنهاد میده و چا تا الان نگفته ؟

ممنونم🌹

.

اشتباهی دستم خورد این بار قبول کردم گلببینید در این حد تونستم بدون مشخصات بفهمم:چیزی در درون شما یا ...

ممنونم🌹

.

آزمون و قبولی ب خودتون و تلاشتو ربط داره حسی ندارم بهشراجب خودتون حس میکنم استرسی هستی و ریزه میزه ش ...

ممنونم🌹

.

آزمون و قبولی ب خودتون و تلاشتو ربط داره حسی ندارم بهشراجب خودتون حس میکنم استرسی هستی و ریزه میزه ش ...

عزیزم میشه بگی لطفا امسال برام بارداری افتاده؟ چ ماهی بهتره برای اقدام برام و جنسیت حدستون چیه

اونقدر دقیق نمیدونم شغلش چیه یا ظاهر و اینا فقط حسم میگه موقعیت اجتماعی خوبی داره روابطش خوبه مالی ه ...

درباره زمان آشنایی و ازدواج منم میگی ویژگی هاش ؟موقعیت اجتماعیش و...