2777
2789
نه گلم آسترلوژی سیاره مریخ توی خرداد سیاره جنگه از نظر آسترلوژی یا حالا جنگم نه هرج و مرج توی سمت نش ...

ممکنه اون هرج و مرج خرداد هرج و مرج بعد جنگ باشه چون ی مدت طول میکشه وضعیت ثابت شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکی گلم

پلیز قبول کن گلیییی😭🩷

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

اخی عزیزم انگار خودمون ی لشگر تو اون دنیا داریم... من ک خیلی امیدوارم هیچوقت انقد مطمئن نبودمچی میشه ...

عزیزم مسئله تناسخ چیزیه که خیلی طولانیه! بسته به رسالت هر کسی متفاوته! بسته به رسالت هر شخصی و بیداری و رشدی که روحش کرده فرق میکنه :)

چی بگم

سر گذشت اون پسر که رفته خیلی دردناک بوده اگه بدونی سره چی رفته...

نمیتونم بگم اما خب...

به هر حال روحش قرینه آرامش باشه

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

عزیزم حس میکنی محمد واقعا منو دوست داره؟ باهم ازدواج میکنمخانوادش چه مدل ادمایین؟

اره ازدواج میکنید بنظرم

اما دیر الانا نه

خانوادش از لحاظ اجتماعی خوبن خوب توشون جا میفتی

ممکنه اون هرج و مرج خرداد هرج و مرج بعد جنگ باشه چون ی مدت طول میکشه وضعیت ثابت شه

ممکنه گلم اما سطح ارتعاش خرداد خیلی بالاست! خدا رحم کنه این آمریکا مادر ج. نده یه عالم به گا نده چی. بگم دعا میکنم

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

اونی که قصدش جدیه و ازدواجم داریم کی آشنا میشم؟خوشبختم میشم ؟ویژگی هاش چیه گلم ؟

آسترلوژی باید فهمید گلم! بهتر و دقیقتره