گلنارررر مدیر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10560 عنوان موخوره | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 17 پست من موهام مو خوره دارهمرتب نوک گیری می کنمروغن نارگیل، زیتون، کرچکروغن بادام شیرین. تلخهمه اینا رو امتحان کردمموهامم خشکهروغن می زنم قبل از دوش پوست سرم چرب میشهولی موهام همچنان خشکه حتی با زدن روغن زیاد باید چیکار کنم؟! 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی.... 1404/12/14 | 10:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10560 بعد از حمام وقتی موهات یکم نم داره دو سه قطره روغن نارگیل بزن ساقه ی موهات ،خیلی کمک میکنه که موهات ... روغن ها همه رو امتحان کردم.. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
the_hotey_____ladyyy عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 973 روغن ها همه رو امتحان کردم.. با چن بار زدن درست نمیشه بعد مدتی فقط ک اونم بلدباشی چطور بزنی
لوااااااشک عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 2729 روغن ها همه رو امتحان کردم.. اسپری گره باز کن برا بعد از حمام هست ،اونم امتحان کن شاید بهتر شدن میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷