2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور گربه ای میبینید اهلی خانگی ،سیاه،یا وحشی

گربه های مختلف تا الان دیدم مشکی یا چشمای قرمز بود منم بغلش میکرد هعی

طوسی بود بزرگ

بچه گربه طوسی بود بعد سفید طوسی دیدم

فعلا همینا یادمه

دیدن در چه معنی دارد؟ اگر گربهای آرام و آشنا در ظاهر شود. این میتواند نشانگر صلح درونی یا بازگشت انرژیهای مثبت به شما باشد. اما اگر گربهای وحشی، غریبه یا تهاجمی در دیده شود، شاید نشانهٔ وجود احساسات سرکوب شده، تهدیدهای پنهان یا شخصی غیرقابل اعتماد در زندگیتان باشد

منبع گوگل

نماز اول وقت قرائت قرآن دعا برای فرج بعد از نماز و پخش اذان با صدای بلند در خانه

اتفاقا برای روزه نمازام میخونم

ولی ی چیزی منو میترسونه خواب یک پیرزن ددم جلوی خونمون بود هنوزه یادمه شبم بود از ترس دیگه نخوابیدم

دیدن در چه معنی دارد؟ اگر گربهای آرام و آشنا در ظاهر شود. این میتواند نشانگر صلح درونی یا بازگشت ...

مرسی گلم

اره بابا انقدر خودم زدم گوگل نگم ولی همش میبینم و ی اتفاقاتی میوفته دیگه شک کردم

شاید اشناس ک دورو بازی در میاره و دزدی میکنه

مرد هست. گربه مرد هست.

دیشب خواب دیدم سوار ی بالن هستم تو ارتفاع خب. ی سگ و یک گربه هر کاری میکنم ولم نمیکنن هر چی میندازمشون بیرون باز میان داخل بالن. بنطرت تعبیر ذاره خوابم؟ خوابام همیشه واقعی اند

همیشه مامانم میگفت خواب گربه خیلی بده من اصلا اعتقاد نداشتم و مسخره میکردم

تا اینکه یشب تو نوجوانی خواب دیدم یه گربه پرید رومو صورتمو چنگ زد همون لحظه از ترس بیدار شدم شاید باورتون نشه ولی جای چنگ گربه تو صورتم میسوخت

همون روز از یکساعت بعد بیداری یکدفعه و بدون علت به یه اسهال و استفراغی افتادم که سه روز بیمارستان بستری شدم

بعد سه روز تازه به مامانم گفتم خوابمو گفت همون موقع میگفتی صدقه میدادم برات هیچ اتفاقی برات نمیافتاد

از اون روز تصمیم گرفتم در برخی مسایل به حرفهای مامانم ایمان بیارم

ساربان آهسته ران که آرام جانم میرود...نه چرا آهسته باید ساربان می ایستاد🖤💔 ....پسورد کاربری سابقم فراموش گشته متاسفانه کاربری جدیدمه...