2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 36 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودش گفته بود به مامانم که اینو بزار تو لباس عروس مامانم قبول نکرده بود

چقد احمق بوده واقعا ایشالا که واسه تو از این کارا نکنه

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
فک نکنم تو دانشگاه خواستگار پیدا بشه

بستگی زیادی به رشته تون داره که سریع امکان شاغل شدن هست یا دانشجو های شاغل زیاد هست یا نه تو اجتماع بودن کلا به داشتن خواستگار کمک میکنه بلاخره میزان برخورد با آدما میره بالا

چقد احمق بوده واقعا ایشالا که واسه تو از این کارا نکنه

نمیدونم آخه خودم حس میکنم زندگیم نسبت به خانواده م خیلی پر از غمه خواهر کوچکیم بالای ۱۰ تا خواستگار داره منی که ۳ سال بزرگترم یدونه هم ندارم ولی از لحاظ درسی توی فامیل خیلی تو چشمم دولتی رشته خوب میخونم شهر خودم نمیدونم شاید بخاطر این بخاد حسودی کنه

مشکلت همین کم اجتماعی بودنهباید با پسر آمار بدی تا بدونه شرایط رابطه رو داری و ازش خوشت میاد تا بیاد ...

آخه بدبختی هر پسری میاد سمت من در حد سلامو علیک هست اصلا انگار جاذبه ندارم برای کسی

نمیدونم آخه خودم حس میکنم زندگیم نسبت به خانواده م خیلی پر از غمه خواهر کوچکیم بالای ۱۰ تا خواستگار ...

قرآن بخون سرچ کن چه سوره هایی بخونی بختت باز میشه و چه سوره هایی بخونی اثر سحروجادو از بین میره بسپار به خدا اصلا تعداد خواستگار مهم نیس تو قراره با یه نفر ازدواج کنی

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
منظورم به شما و تاپیک شما نیس ولی خب چی میشه که همه فکر میکنن زندایی و زن عمو واسشون دعا نوشته؟؟؟

چی فکر میکنن که دعا و اینا واقعیه

پس برم برای یه ادم پولدار یه دعا بگیرم ورشکست شه

باید مهربونه باشی و علاقه نشون بدی ببخشید با بیس بودن که میترسن ازت

نه بابا اتفاقا انقدر خوشرو ام هم جلو دختر هم پسر فرق نداره ولی پسرای اطرافم با ۲ سال بالاتر ازدواج کردن ولی سمت من نمیان خودم دارمشک میکنم به دعا و سحر