2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باکارات و ایفوریا میزنم خیییلی راضی ام

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
چرا

خیلی تنده سردرد میاره

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

بوی خنک و دخترونه:

چنس شنل.میس دیور.ورساچه صورتی.کازاموراتی لاتوسکا.دی اندجی.گریستین دیور.مای وی.باربری هر.ایرستبل.کایالی صورتی.ویکتوریاسکرت بامبشل.تیس کرم کلود.شالیز صورتی.مارلی دلینا.مارلی والایا.اسپلندور.دانهیلبلو.گورجس گاردانیا.گورجس مگلونیا.لالیک لامور.نارسیس صورتی.نارسیس پودری

بوی گرم و شیرین:

وری سکسی.ویوالا جویسی.نارکوتیک.

کریکه.آریاناگرانده.کوکونات چیفون.ایفوریا.چاستیتی.لیبره.بلک اپیوم.

گودگرل قرمز و مشکی.اکلایر.بیلی آیلیش.کازاموراتی.لاست چری.آنجلزشیر.

ویکتوریا سکرت سلبریشن.یارا کندی.یارا صورتی.کوکوشنل

یه عطر ترکیبی هم هست بوش عالیه ترکیب:شنل پلاتینیوم با نارکوتیک

کردستان✌🏼🕊️

اووه

من رفتم گرفتم یارو داد میلی 70تومن یعنی 10گرم 700

جلوی خودم 80درصدشو با الکل پر کرد

من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم