2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 49 پست
ببين شوهرمنم مثل شما بود يبار ك به اصرار خودش واسه تولد يكي از اماما بود به مادرش زنگ زدم ...

دقیقا همینن همیشه به شوهرم میگم حیف که من بلد نیستم نقش بازی کنم اون اگر شوهرم بره باهاش حرف بزنه فرداش زنگ میزنه میگه ۴ صبح رفتم بیمارستان قلبم درد گرفته حالا من که میدونم همش فیلمه 😔

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خودتو ناراحت نکن عزیز دلم اتفاقا منت بزار سر شوهرت بگو باهات میام خونه مادرت فقط به خاطر اینکه ...

یعنی بنظر شما این کار از نرفتن بهتره؟اگه واقعا تو زندگیم تاثیر مثبتی داشته باشه مجبورم برم😔

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بنظر شما این کار از نرفتن بهتره؟اگه واقعا تو زندگیم تاثیر مثبتی داشته باشه مجبورم برم😔

اره عزیزم حرفی که زدمو بزن به شوهرت بگو فقط به خاطر تو و برای اینکه تو خوشحال باشی میام ولی خودتم میدونی که حق با منه و هر کی جای من بود نمیومد(با ملایمتم بگو)

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    
اره عزیزم حرفی که زدمو بزن به شوهرت بگو فقط به خاطر تو و برای اینکه تو خوشحال باشی میام ولی خودتم می ...

چشم عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی ❤ایشالا به هر چی دوست داری برسی

چشم عزیزم ممنونم که راهنماییم کردی ❤ایشالا به هر چی دوست داری برسی

مرسی عزیز دلم همچنین انشالله شما هم همیشه در صلح و آرامش زندگی کنی وخوشبخت باشی

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792