2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کاش فامیلیشو عوض کنه

آخه اون خودش پزشکه با سواده قطعا در جریان معنی فامیلیش و تفکرات سطح جامعه هس🤣🤣🤣چرا تا حالا عوض نکرده؟

البته فاکر عربیه ینی بسیار فکر کننده

ولی خو انگلیسی این کلمه بده

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

اسی به این فکر میکنم از این به بعد هرچی اسمشو تو گوگل سرچ کنه ممکنه تاپیک تو براش بره و با کامنتای اینجا مواجهه بشه 😂😂😂😂

مردها و زنهای زن ستیز در تاپیکای من شرکت نکنن و روی من ریپلای نکنن، درغیر این صورت قول نمیدم محترمانه برخورد کنم💅🏻....در در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...

آخه اون خودش پزشکه با سواده قطعا در جریان معنی فامیلیش و تفکرات سطح جامعه هس🤣🤣🤣چرا تا حالا عوض نک ...

خیلی فامیلیای این مدلی هست. چون برای خودشون عادی شده دیگه به تغییرش فکر نمیکنن

مثل طایفه ساکی که توی شهر ما هستن

یا طایفه سگوند

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خیلی فامیلیای این مدلی هست. چون برای خودشون عادی شده دیگه به تغییرش فکر نمیکننمثل طایفه ساکی که توی ...

آره دیگه

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

😐😐😐😐 یعنی واقعا صداش میزنن فاکر ؟! دکتر اگه روزی این تاپیک رو دیدی برو فامیلیت رو عوض کن لطفا ...

این که چیزی نیست

یه گروه مدارس هم داریم فاکران

یه آیت الله فاکر هم داریم

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...