2821
2789
عنوان

کیک 🍰📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 100 پست
خوش سلیقه 🦋🤌🏻🌱

تو بیشتر هستی قشنگمم😍😍🩷🩷🩵🩵

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما لطف دارین🦋🌱

دیگ اینو همه قبول پذیرا هستن ک زندگی کلی شیب بالا و سقوط زیاد داره ولی خب تاحالا شیر کاکائوت زود تر از کیکت تموم شده؟این واقعا دیگ پرتگاه میشه اون لحظه

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

من تموم سعیمو میکنم تاپیکای اینجوری بزنم هر موقه زدی منم تگ کنم بیام خوشحالی کنم برات🥰💜🦋

آفلین بهت 🍀💞

.

حتما🫂

من تاپیکای خیلی منفی هم میتونستم بزارم اما صبر کردم تا اولین تاپیکم گشنگ باشه ان شاالله

دیگ اینو همه قبول پذیرا هستن ک زندگی کلی شیب بالا و سقوط زیاد داره ولی خب تاحالا شیر کاکائوت زود تر ...

درسته خیلی وقتا آدم به یجاهایی میرسه ولی خب باید قوی بود🌱🦋

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

ای خدا خنده امگرفت بله بله خوب بود از شدت عجیب بودن شما مغزم داره رگ به رگ میشه

من عجیب نیستم هاا من یه نسخه محدودم!بخاطر همین شیدا خانم درک شدن هامون فوق سخت میشه

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

آفلین بهت 🍀💞.حتما🫂 من تاپیکای خیلی منفی هم میتونستم بزارم اما صبر کردم تا اولین تاپیکم گشنگ باشه ...

گشنگ بزار منتظرم گشنگم😁😂🌹🌱

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

فدای نگاهت🥰🌹💜

🩵🩵🩷🩷🧡🧡😘😘🫂🫂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز